Tényleg ihat szentkirályi szénsavmentes ásványvizet a babám?
Figyelt kérdés
És forralás nélkül vagy forralni kell?
eddig jana babavizet ivott/tápszert eszik sajna/ezzel csináltam és ezt is itta teának 4 és fél hónapos baba.
Csak azért gondoltam mert ez olcsobb lenne.
Valakinek valami tanács?
2010. jún. 18. 13:11
11/19 anonim válasza:
Tudtommal a szentkirályinak nincs baba vize.Amúgy én is csapvizet forralok vagy találtam egy babavizet a CBA-ban,az is másfél liter és kb 90 forint körül van.Valamilyen rózsaszín címkéje van,a nevére nem emlékszem.
13/19 anonim válasza:
Mármint a Szentkirályiból (13:28) :)
14/19 A kérdező kommentje:
Kőszike a válaszokat nagyon aranyosak vagytok.
Mindenkinek szép napot mégha ilyen esős is..
2010. jún. 18. 13:37
15/19 anonim válasza:
Én az Óbudai Gyémánt narancssárga kupakos vizét adtam neki azzal csináltam a tápszerét születése óta. Nem forraltam fel és 1,5 nap alatt elfogyott egy üveggel.Semmi baja nem volt tőle.Amúgy olyan vizet válasz amiben kevés nitrium van.Most 16 hós a babám.
16/19 anonim válasza:
miért nem veszel víztisztítót? sokkal olcsóbb a víz így, és egészséges! a műanyag flakonból ráadásul káros anyagok oldódnak a vízbe!!
17/19 A kérdező kommentje:
Már a viztisztitón is gondolkodtam kőszike.
Kőszi a másik víz tippet is.
2010. jún. 18. 20:05
18/19 anonim válasza:
szentkirályi vagy nestle aquarel
másfél éves a kisfiam és semmi baja sincs tőle
négy hónapos korától kapja. az elején én is forraltam de tiszta vízkő lett folyamatosan a lábos nekem macerás volt nagyon.
és soha nem forraltam az ásványvizet másnap ha előző nap nem fogyott el.
19/19 A kérdező kommentje:
Szia kőszike szépen nekem is tiszta vizkő minden macera is meg őszintén nem is szeretném hogy megigya a sok vizkővet....
2010. jún. 18. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!