Volt ilyen kakis esetetek?
Figyelt kérdés
Két hónapos múlt a lányom. Első két hónap zökkenőmentesen telt kakilásból.... utobbi két hétben kétszer kakilt, kúppal. Az első kúpot , egy hét üres pelus miatt tettem, két óra múlva megjött az eredmény. Szép sárga, habos állagú. Addig nem volt habos az állaga soha. Majd eltelt egy hét, újból nem kakilt, tettem egy kúpot, de most már fél perc után produkált. Anyatejes, napi száz ml tápszerrel kell pótolni. Már váltottam tápszert is a Nanról Milumilre, de ugy látszik nem az az oka, mert az új tápszertől sem változott. Véleményt kérnék tőletek, kellett volna e várnom még a kúppal, fölöslegesen használtam? Előbb utóbb csak kijött volba az a kaki? Vagy valami egyéb gond lehet?2018. júl. 13. 11:49
1/4 anonim 

válasza:

Ilyenkor változik a széklet. Két és négy hónap között volt, hogy kettő hetente volt csak szeklete. Csak anyatejet kapott. Orvos látta, teljesen felhasznált mindent.
2/4 anonim 

válasza:

Kisfiam rekordja 9 nap volt. Az orvos szerint, ha jó étvágyú, szépen fejlődik, nem puffad, nem fáj a hasa, és ha sokára is, de gond nélkül kakil, akkor anyatejes babánál nem gond. A hozzátáplálásnál viszont figyelni kellett, hogy inkább székletlazító ételeket kapjon. Én sosem kúpoztam, de ezt beszéld meg az orvossal.
3/4 A kérdező kommentje:
Az a napi száz ml tápszer nem befolyásolja? Amiatt aggódom. Köszönöm a válaszokat!
2018. júl. 14. 04:27
4/4 anonim 

válasza:

Szerintem nem. De ezt úgy mondom, hogy az enyém inkább anyatejes, két hónapos koráig kapott csak alkalmanként tápszert, ennél kevesebb mennyiséget. A 100 ml se sok. Inkább az anyatej az, amit teljesen felhasznál. (2.voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!