Tegnap láttam, hogy áttörte a fogát az ínye, de még nem érzem az ujjammal a hegyét. Mitől lehet?
Szia!mi ugyanitt járunk!És nekünk másfél hétig volt olyan mintha áttörte volna mindkettő,de nem!Csak annyira vékony az íny hogy már olyan!
Nekünk az egyik tegnap áttörte,a másikkal éjjel kínlódtunk szerintem ma vagy holnap!Ha annyira látszik szerintem nálatok is egyszerre fogod érezni az egész fogfelszínt!Nálunk az alsók egy egy recével jelentkeztek először,de ez egyszerre!
kitartás már csak pár nap!
6,5 hós csajszi anyucija!
Valószínűleg azért, amit már más is írt, hogy most megduzzadt (lehet a másik még nem jött ki) és most kicsit újra eltünt a fog. De ha már áttörte, akkor elvileg már túl van a nehezén és nem fáj neki.
Nekünk 2 napja törte az első fogacska az inyjét a lányomnak, pont 8 hónapos volt. Gondoltam hogy jön neki, minden tünet megvolt, de csak azért vettem észre, mert koccant a poháron, ahogy ivott. Először nem is tudtam mi az a hang. Aztán megtapogattam az ujjammal és kicsit érezni, de látni még nem látom, nagyon picike lehet.
OFF: mennyi idő, amíg annyira kinúő a fog, hogy látni lehessen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!