Mikor indulnátok nyaralni 16 hós gyerkőccel? Bővebben lent.
6-7 körül ébred, akkor szopizik, ezután 9 körül reggelizik. Ha ébredés után elindulunk, akkor félúton lennénk kb, reggeli időben, ahol amúgy is megszoktunk állni kávézni, pihenni. Ott bírna enni.Vagy indulunk reggeli után(akkor is megállnánk félúton), és akkor 2 fele érnénk oda.Kisfiam 10-11 fele szokott elaludni, ezért dilemmázok, hogy melyik indulás lenne a jobb. Bár a kocsi, úgy is elnyomja.
Bocsi, ha hosszú lett, remélem értettétek:)
Sztem nyugodtan induljatok el ébredés után,ha úgyis megálltok,meg tudod etetni akkor.Ahogy irtad,az autó elnyomja úgyhogy megreggelizteted félúton,utána lehet végigalussza a maradék utat.Mondjuk nem tudom,milyen hosszú útról van szó.
Az én lányom is 16 hónapos és van még 1 fiam,aki 3 éves lesz júliusban és a párom gyerkőcők nélkül szeretne pár napra elmenni,hogy tudjunk pihizni és kettesben lehessünk. :) Az anyósómék vigyáznának abban a 3 napban a gyerekekre,de nem tudom mitévő legyek,félek itthagyni a picit,a nagyobbal még nem is lenne gond.
A leírtak alapján szerintem olyan mindegy...
Főleg, ha van klíma a kocsiban. Ha nincs, akkor inkább korábban induljatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!