Ilyen hamar átfordíthatja a fejét? 5 napos!
Sziasztok!
Hétfőn született a kislányom.
Lerakom hassal aludni, és nem abban az irányban van a feje 1 óra múlva, ahigy letettem.
Ez hogy lehetséges?
Lehetséges?
Elsőre azt hittem béna vagyok és elfelejtettem hogyan tettem le
Elkezdtem tudatosan figyelni, hogy fektetem, de még az átfordítást egyszer sem láttam
Nem is ügyességre gondoltam, hanem, hogy lehetséges-e.
Mai átlag alatti méretei vannak egyébként.
A kórházban a gyerekorvos az utolsó vizitkor megjegyezte, hogy feszes azvizomzata, de nem flanproblémás módon. Alkati nála, és higy vélhetilően hamarabb fog majd forogni.
( de azért nem ennyire... Csak azt hittem elfelejtettem elsőre hogy tettem le.. Aztán mégis úgy ahogy gondoltam)
Mindenesetre a védőnővel beszéltünk a Dévény és a másik ( aminek, ha meggebedek semmugrik be a neve) tornától is, hogy figyeljük kell-e.
Köszönöm a figyelmeztetést.
9-es:
Ilyet még sosem hallottam (eü. főiskolát végeztem), szerintem ezt a védőnőd találta ki. Az első gyerekem PIC-en volt egy hétig, kizárólag hasra fektették (légzésfigyelővel). Mindkét gyermekem csak hason tudott aludni, úgyhogy bajban lettem volna az első 3 hétben, mert addig megvolt a csonk. Egyébként abban a korban csak úgy aludtak, hogy a lábaikat maguk alá húzták, a feneküket felnyomták, így nem tud nyomódni a csonk, józan paraszti ésszel nézve a védőnőd hülyeségeket beszél, ezek után más dolgokban is fenntartással fogadnám a véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!