10 napos babát szerintetek kivihetem egy órára? Vagy várjak még vele?
Figyelt kérdés
Annyia szép idő volt ma is... 1.baba azért vagyok tanácstalan...2018. ápr. 19. 18:59
1/10 anonim válasza:
Nyugodtan. Az enyém már fiatalabb koràban kint volt.
3/10 anonim válasza:
Én is első babás vagyok. 9 naposan már kivittük február elején. Jó idő volt akkor (idén). Most pedig már ahhoz képest meleg van. Persze, hogy kiviheted :)
4/10 anonim válasza:
Simán. Jó kis tavaszi meleg napocska volt.
5/10 anonim válasza:
Angliában élünk . már 3 naposan sétálni voltunk napsütéses 14 fokban .
6/10 anonim válasza:
Nyugodtan kiviheted ilyen jó időben. Én pont egy hetesen vittem ki a lányom ,aki most három hetes.
7/10 anonim válasza:
Mégis mire vársz?
Én is Angliában lakom, egyik nap szültem, másik nap mentünk haza, a harmadik naptól kezdve pedig két naponta jártunk a fél órára lévő kórházba méretkezni babakocsival gyalog. Mindezt júniusban, de itt júniusban 15, maximum 20 ° van, ja és szél. Ez ilyen magyar divat hogy túlféltik a gyerekeket. Aztán meglehet nézni, hogy az óvodában meg mindegyik folyamatosan beteg na, itt nincs ilyen.
8/10 anonim válasza:
Igen, kiviheted. Utolsó, amikor mi voltunk kisbabák, azt tanácsolták az anyukáknak, hogy 6 hétig ne vigyék ki a babát. Nem vagyok olyan nagyon öreg, (30) tehát nem volt az olyan rég, hogy ez volt a módi. Nem csoda, ha elbizonytalanodik egy anyuka.
9/10 anonim válasza:
Én második nap vittem, mert meleg volt, a folyóparton még inkább, másfél órát ücsörögtünk hármasban :)
10/10 anonim válasza:
mi már pár naposan kivittük egy gyors körre
10-20 naposan már imádott kint lenni, akkor volt a legjobb kedve/aludt a legjobban és utána nagyon kiegyensúlyozott is lett.
ha kihagytunk 1-2 nap sétát utána nyűgös volt mindig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!