Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy néz ki egy napotok egy 1...

Hogy néz ki egy napotok egy 1 hónapos babával?

Figyelt kérdés

Kislànyom pont ma egy hónapos.

Igény szerint szoptatom. De minden napunk szinte ugyan olyan.

Kíváncsi lennék hogy akinek szintén ennyi idős a babája annak hogy néz ki egy napja.

Lenne még egy kérdésem.

Szeptemberben megyünk a tengerhez nyaralni. Akkor lesz a bébi 4 hónapos. Szerintetek bele lehet lógatni a kis làbacskáját vagy még nagyon korai?

Köszönöm!

2018. júl. 5. 09:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagyon matrica volt még akkor, gyakorlatilag egész nap az ágyban ültem, vagy szoptattam, vagy rajtam aludt. Ami a változatosságot jelentette, az a séta volt, igyekeztem mindig másfelé menni vele.
2018. júl. 5. 09:40
 2/4 anonim ***** válasza:

5 hetes a lányom és szóról szóra tudnám az első válaszolót idézni.

Szerintem belógathatod csak arra figyelj hogy a nap ne süsse meg.

2018. júl. 5. 09:52
 3/4 anonim ***** válasza:

De jó neked, hogy minden napod ugyan az. Az én lányom 3.5 hetes, de sohasem egyforma 2 nap sem. Alszik, eszik, pisil, kakál, alszik, ez oké ez a körforgás elég monoton, de egyik nap 5kor kel, másik nap fél 7-kor, egyik nap 20 perc alatt elaltatom, másik nap majdnem egy óra, egyik nap 3 óránként eszik, másik nap 2 óránként. Minden nap más, nem tudok előre tervezni, engem inkább ez bosszant, ráadásul itthon van a 6 éves tesója is, akinek már nyári szünet van, és így nehéz programot csinálni, mert most még a kicsihez igazodunk. Majd idővel remélem változik ez, és ő igazodik a családhoz, de most még nem akarom, hisz olyan kicsi még.

A második kérdésedre válaszolva, szerintem igen, beviheted. A fényvédőre figyelj, mert még szeptemberben is lehet magas az uv sugárzás, főleg a tengerparton, ill. a bőrét nagyon kiszáríthatja a sós tengervíz.

2018. júl. 5. 10:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Lassan egy éves a lányom. Az első bő három hónap szopizik - belealszik - picit leteszem vagy bólintok vele én is - peluscsere - öt perc nézelődés - szopizik ritmusban telt, kB 3 órás (de igény szerint) körökben, éjjel-nappal.
2018. júl. 5. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!