2 hónapos babával hogy telik a napotok?
Figyelt kérdés
Foleg az erdekelne, kinek mennyit "van el" a babaja ennyi idosen egyedul. Elvarhato e egyaltalan mar vagy me pici ehhez? Arra gondolok, hogy pl jatszoszonyegre leteszem 10-15 perc utan sirdogal, csak ugy van el tobb isot egy en ha en mutogatok neki jatekokat, csorgot, stb. Tehat ha ebren van, nem tudok mellette hazimunkat csinalni stb, mertszorakoztatni kell. Elso baba, nincs osszhasonlitasi alapom hogy ez a normalis e :)2016. szept. 5. 10:09
1/4 anonim válasza:
Mindig az alvásidejében csináltam házimunkát. Nem volt állandóan kézben, de egyedül otthagyni szerintem nem is mindig tudtam, néha 5-10 percre esetleg. Ekkor még (ha nem volt kézben) állandóan az ágyunkba vittem ha ébren volt és ott foglalkoztam vele. De szerencsém volt, mert főleg délután nagyon sokat aludt még ekkor de délelőtt se volt ébren 1 óránál többet így tudtam haladni mindennel, ebben a korban még a hangok sem zavarják meg az álmukat.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen igyekszem en se mindig kezbe venni, leteszem es jatszom vele, hintaba rakom, enekelek neki stb.
2016. szept. 5. 10:47
3/4 anonim válasza:
Nálunk ha nem akart aludni bekötöttem a babakocsiba kitoltam a konyhába és munka mellett folyamatosan beszéltem neki vagy zenét hallgattunk. a hangod megnyugtatja. Kell nekik a közelség pici korban mert te vagy az egyetlen akiben bízik és megijedhet az egyedülléttől.
4/4 anonim válasza:
Nekem édesanyám azt mondta, hogy ő mosogatásnál pl mindig beültetett minket az etetőszékbe, és énekelt meg beszélt míg dolgozott. Amíg a hangját hallottuk, nem volt semmi bajunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!