Külföldön élő Anyukák! Milyen nevet adtatok a babátoknak?
Németországban élünk, és természetesen pont olyan nevek tetszenek, amit itt nem igazán tudnak kimondani. Ti magyar nevet adtatok a babátoknak, vagy próbáltatok az adott országhoz igazodni?
Lánynevünk a Zselyke, fiú pedig a Zsombor.
Két nevet nem szeretnénk adni....
Ismerőséknél: Lara, Nora, Daniel
Nálunk: Olivia vagy Bianka, még hezitálunk.
Nemzetkozi nevet valasztottunk a kislanyunknak, eszunkbe sem jutott olyan nevet valasztani, amit csak magyarok tudnak kb kiejteni, hiszen minek szivattuk volna ilyesmivel csak azert, mert nekunk tetszik?
igy eleve elvetettuk az osszes olyan nevet, amit ki sem tudnanak itt mondani.
szerintem akarmilyen fajo is neked, passzoljatok a Zselyke / Zsombor neveket ( bar ezekrol nekem nem lenne nehez lemondanom, mert nagyon eroltetettnek erzem mindkettot...), es valasszatok valamit amit az elohelyeteken is ki tudnak mondani, elvegre az fontosabb mint a ti vagyatok. SZERINTEM.
15# Én írtam a Kamillát!
Életvitelszerűen élünk Németországban, és nem tervezünk hazamenni.
Mi ezeket a neveket választottuk. Nehogymár TE kifogásold a mi választásunkat!!!!
Persze majd olyan nevet fogok adni a gyerekemnek amit ki se tudnak mondani majd itt az oviban, suliban, aztán a gyerek meg msgyarázkodhat lépten nyomon, hogy őt nem így hívják. A hivatalos dolgoknál meg pláne nagy bakik szoktak történni. Az én nevem is többször át kell iratni mert nem jól írják le.
A Flórián például egy nagyon szép Magyar név, viszont itt kint is megállja a helyét. Hihetetlen mekkora egoval rendelkezel hogy TE itt bárkinek is megvétózod a döntését! Én a kérdezőnek válaszoltam és nem neked!!!! Szerintem!!!!!!
Lány: Anasztázia, Anna, Hanna, (Me)Linda, Dorina, Tamara, Martina, Elena, Barbara, Anita
Fiú: David, Alexander, Viktor, Daniel,Christopher, Martin, Robin,
Hirtelen ennyi.
Angliaban elunk
Laura, Henrietta, Annabella
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!