Van itt olyan anyuka, akinek a 6 hónapos babája nem fordul át hátról hasra (csak fordítva), nem kúszik,1x állt négykézlábra, viszont megül és állandóan állni akar és felhúzza magát állásba? Lehet hagyni?
Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 20:05
1/5 anonim válasza:
Érdekes ez a forgás. Én kerestem egy gyógytornászt, hogy a babám hamar tanulja meg a forgást, mert ő meg hason alszik és sír, ha felébred, mert nem tud megfordulni. Már hasra nagyon szépen fordul, épp most láttam, hogy letettem aludni az oldalára és ő hasra fordult, eddig a keze mindig beszolrult, de már olyan ügyesen kiveszi. A hátára még nem tud visszafordulni, de szerintem így hamarabb ráérez majd. Egyébként Dévény módszert alkalmaz nála a gyógytornász. Talán mutasd meg Te is egy gyógytornásznak, egyébként az én babámnak sincs semmi baja, 4,5 hónapos. Azért hívtam el, mert barátnőm mondta, hogy a kisfia sokkal nyugodtabb, amióta járnak, de nekik kell is, mert koraszülött volt.
2/5 anonim válasza:
nem szabad hagyni,h kihagyjon lépéseket!elöbb a forgás majd a kuszás aztán mászás,felülés és csak utána az állás!ha nem ez a sorrend akkor az idegpályái nem fejlödnek rendesen és késöbbiekben gond lehet ebböl!nem ártana elvinni Konduktorhoz,ő segít,h mivel segítsd babád fejlödését
itt egy oldal ahol egy Konduktor megmutattja miket kell tenni:konduktor.blogspot.com
remélem tudtam segíteni
3/5 anonim válasza:
ja még annyit,h ne hagyjátok őt állni,mert a gerince ezt még nem bírja,nem tesz neki jót
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!konduktornál voltunk,szerinte nincs gond.természetesen nem hagyom állni,amint felállt,leültetem,lefektetem.de bármibe meg tud kapaszkodni,húzza fel magát.
2010. jún. 18. 07:40
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!