Szerintem eddig az volt a legjobb, ha az erdeti neveket megcsereled, ahogy már írták előttem. Azok egész jól hangzottak. Nekem pont a Lilla a kedvenc lány nevem. Ha lenne kislányom, biztos ezt adnám neki. Szerintem fölösleges 2 keresztnevet adni egy gyereknek, úgyis csak egyet fogtok használni. Az egyik nagybácsimnak is 2 gyereke van (nem ikrek) egy fiú és lány :
Az egyiknek a keresztnevei Ferdinánd László. Másiknak Izabella Julianna. De őket is csak egy névvel szólítja mindenki - Iza és Ferdinánd. Kényelmesebb 1 keresztnév szrtem, a második jól hangzik, de úgysem fogja senki sem kimondani v csak ritkán ha hivatalos esemény van.
2018. júl. 5. 14:20
22/27 anonim válasza:
*eredeti
2018. júl. 5. 14:22
23/27 anonim válasza:
Előző vagyok. Az jutott még eszembe, hogy a nevek, amiket felsoroltál mind nagyon szépek, és nem kell mellé még egy. Vannak olyan nevek, amik elég "gyengék", nem elég erősek önmagukban, de amiket te leírtál szrtem önmagukban nagyon gyönyörűek. Persze ha 2 nevet szeretnél adni, akkor annyi tanácsot hadd adjak, hogy nem feltétlenül az azonos kezdőbetűs nevek csengenek egybe. És gratulálok a gyerekekhez! :)
2018. júl. 5. 14:33
24/27 anonim válasza:
Ha ezek közzül kellene választanom amiket írtál, én így döntenék.
- Majoros Regina
- Majoros Bianka
- Majoros Hanna
- Majoros Bella
Bőven elég szerintem is 1 név. Így a szép. Amiket leírtál 2 keresztnevvel nekem olyan erőltetetten hangzik.
2018. júl. 5. 16:02
25/27 anonim válasza:
Huh vannak még ötletek...:D Nekem a Róza és a Réka nevek egyáltalán nem tetszenek, az L betűsek jók.
2018. júl. 5. 18:54
26/27 anonim válasza:
Szerintem nem rossz nevek de szinten a keresztbe párosításra szavazok! Jobban passzolna úgy a nevek stílusukban is!
2018. júl. 5. 23:07
27/27 anonim válasza:
Majoros Lilla,Majoros Roza. Folosleges a masodik keresztnev. Lauralilla,Rekarozaaa gyertek ide gyorsan! Egyet-egyet fogtok hasznalni. Azt a kettot adnam ami a legjobban tetszik mind kozul es mivel sokszor egyutt kell szolitani oket,ha a ketto egyutt jol hangzik,az nem hatrany. (Pl Lillaroza).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!