Rákhel/Racquel Emili névről mit gondoltok?
Rákhel Mo-n ritka Ráhel, vagy Rachel-Récsöl/Récsel- külföldön nagyon népszerű, nekem tetszik mert határozott név.
Az Emili meg bájos.
Vezetéknév külföldi.
Külföldön a Rák-Cancer- szóval senki nem értené.
Bibliai név, nekem nagyon tetszik én magam válogattam össze mivel apuka külföldi...
A másik Racquel Natasha, de orosz nevet meg nem szeretnék...
nekem tetszik a Rahel nev, de nem adnam, valahogy kicsit negativ kicsengese van . ( nem tudom miert, de olyan negativ erzetet sugall, es nem is illik egy kislanyhoz.)
a Raquel kulfoldon ok, de az se kislanynak.. A " recsöl"...az no komment, kulfoldon is borzasztoan hangzik szerintem. Az Emili/ Emily meg tul gyerekes, tini korig oke, de utana? Inkabb az Emilia nevet adnam, es akkor becezheto lenne Emilykent, de felnottkent se lenne tul gyerekes a dolog.
A Ráhel nekem olyan semleges.
Az Emili ebben a formában idétlen és ronda.
Az Emilia ilyen formában nem igazán létezik külföldön, és egy molyszagú öregasszony jut róla eszembe.
A Racquel- az Rakvel-ként van ejtve inkább.
Mint Raquel Welch.
Szerintem a két név gyönyörű együtt, nem akartam az első százból választani, ott kint is sok a Jessica, Mia, Isabella, Olivia, amiket én szívből utálok.
Én határozott kemény nevet akarok adni és hozzá egy bájosabb, tetszetősebb, lágyabbat másodikként.
Más ha az ember magyarként gondolkodik és más ha külföldiként :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!