Elhagyott a párom a kisbabánkal. Még csak pár napja történt de már van neki más valakije, aki éppenséggel az egyik barátnőm. Mit tehetnék?
Kedves utolso!
Sajnos az ilyen "emberek" ertelmileg nincsenek azona szinten, hogy felfogjak mit is tettek.....
Neki az a lenyeg, hogy a sunaja kezelve legyen...es mindegy ki teszi meg....
Sajnos csak maganak tenne ezzel rosszat a kerdezo :(
Csak ujra es ujra szembe kellene neznie azokkal a gerinctelen ...... akik megcsaltak (mindegy, hogy a parjara vagy a baranojere gondolunk) becsaptak es megalaztak.
Itt a kerdezo 1-et tehet, hogy nagyon gyorsan kiszeret a volt parjabol es minden erejet osszeszedve a sajat es gyermeke jovojet nezi es atgazol azon a ket szerencsetlenene es kisemmizi oket.
A pasinak fizetnie kell gyerektartast asszonytartast es minden mast amit ki lehet csikarni beole.....
Csunyan hangzik, de en ezt tennem!!
Ha mar masova dugdossa a kis pocset legyen legalabb annyira gerinces, hogy fizet rendesen, hogy a kerdezo normalis eletet tudjon elni.
Ha ez igy nem megy itelkezzen a birosag!!
Mert, hogy erre joga van!!
legalább az anyja normális!biztos,h az ő fia?
huhhhh,csajszi,kemény idö elé nézel,de remélem hamarosan minden rendbe jön!a voltod egy ganély,az ilyet ne várd vissza kérlek,mert csak te fogsz meghunyázkodni minden miatt,mert attól való félelmedben,h megint letiplizik,ha valamit nem úgy teszel ahogy neki fekszik!a sors mindent elintéz,még őket is,kamatostul!a "barátnöd" egy f@szcibáló ribanc,tuti,h én elkapnám a száját és azt nem köszönné meg bárki is kezdte meg folytatta!milyen ember az aki ott hagy egy anyát az egyhónapos babájával,mert szegény szerencsétlen háttérbe szorult egy kicsit!csajszi,ezek már akkor is dugtak amikor te még pocakos voltál és csak arra vártak,h szülessen meg a gyerek,mert így már leléphetett!én nem hagynám,h lássa a gyereket,nem könnyíteném meg az életét
merre laksz?
ja,lehet,h azért sírt mert végre eljött a letiplizés ideje!szerintem azért senki se hagyja el az egyhónapos babáját meg az anyukáját egy hónap multán,mert arra az idöre háttérbe szorult!ez csekély idö,h kiszeressen belöled!szerintem nagyon jól színészkedte a -nincs köztünk semmi baj-c. darabot és ezért nem érezted,h gond van!ennyi idö még ahhoz is kevés,h egyálltalán felfogd azt,h szülő vagy....
ez a pacák egy tetű,a jelenlegi muffja meg a tetű tetve!ne várd vissza,lesz olyan aki mindkettőtöket meg fog becsülni és kiáll mellettetek akármi van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!