Elhagyott a párom a kisbabánkal. Még csak pár napja történt de már van neki más valakije, aki éppenséggel az egyik barátnőm. Mit tehetnék?
Tyű hát ez elég durva a párodtól!!!!
Egy szemét aki nem érdemel meg titeket és ha elment maradjon is ott ahol van(persze ez az én véleményem).Hogy ezek után már én nem bírnám visszafogadni az tuti,már csak a büszkeségem sem hagyná.És neked van segítséged?Nagyon sajnálom,mert tudom hogy milyen feladat előtt állsz és így hogy most amikor a legnagyobb szükséged lett volna rá ő akkor lépett le.Az ilyet fölkötném aztán jól bevagdosnám a farkát és besóznám,a barátnődről már nem is beszélek........undorító dolgot csináltak!!!!!!
Kitartást kívánok és kívánom hogy az élet kárpótoljon mindenért és egyszer csússzon másszon előtted ez a pasi és legyen erőd elküldeni a jó fenébe!!
Én is teljesen egyetértek az utolsó két válaszolóval.
Egy hónap után örülhetne, ha egyáltalán arra van ideje meg ereje meg kedve egy nőnek, hogy apukát kényeztesse non-stop. Ennek épp fordítva kéne lennie. Ő is tudta, hogy mit vállal, egy gyerek, főleg egy újszülött tényleg nem arról szól, hogy apuka legyen a középpontban. De hát ezt te is nagyon jól tudod, neki kéne most olvasnia és felfognia mindezt. Ennél gusztustalanabb dolgot nem is tehetett volna, nem elég, hogy megcsal, még a barátnőddel is teszi. Hát gondolom ezután nem lesztek már barátnők.
Biztos nehéz lesz/lenne, de hidd el, ha most így viselkedik, mi lesz később? A szülés utáni pár hétnél lesznek még nagyobb nehézségek is az életben, akkor hogy viselkedne. Nem érdemli meg, hogy szeresd és várj rá. Ennél jobbat érdemelsz.
Ezért írtam,hogy a friss punci behálózta:)Barátnőd beleit kitépném a helyedben, az exed tökeit meg lecsavarnám:)
Ha ez nyugtat, engem 22 hetesen hagyott el, csak úgy.Nem volt semmi, minden nap szexeltünk, jó is volt (nem én mondom ő mondta), nem kötekedtem vele, volt kimenője minden héten (meg se kellett kérdeznie csak szólnia,hogy ne keressem), a gyereket is akartuk, erre jött egy krakk aztán lépett:)Mégcsak nem is csajhoz az a durva XD
Véletlenül elküldtem az előző üzit, szóval kivánom h a barátnőd szintén visszakapja ezt az összes férfitól akit elésodor az élet!
Nem elég, hogy a barátnője voltál, de még egy 1 hónapos baba apukáját is elvette, óóó olyan mérges vagyok hugy huu.
Szia.
Erre nem tudok mit irni.......lesulne a kepemrol a bor ha egy baratnom parjara sexualisan gondolnek....nem, hogy elszeretni, mikorben a kozos gyermekuket most szulte meg a baratnom.
Inkabb elasnam magam es megmondanam a baratnomnak, hogy nem vagyok melto a baratsagara!!!
Ebben a helyzetben egy dolgot sajnalnak, hogy az anyagi biztonsagunk megingott....
1 ilyen "ferfit" kar siratni...a "baratnorol" nem is beszelve!!!
Kitartast kivanok es sok erot!!
Ekkora szemét, .....stbstb. embert! És az az indok, hogy nem foglalkoztál vele eleget???? Szülés után amúgy is az ember be van szűkülve és a babára koncentrál, ilyenkor minden másodlagos. Szerintem, ez csak kifogás volt a részéről.Teljesen mindegy, hogy elhidegültetek, ilyen esetben igen is melletted van a helye!!
Én a helyedben nem várnám vissza, hanem azon gondolkodnék, hogy anyagilag, hogyan tudom egyedül vinni (persze, neki is be kell segítenie). Van azért segítséged?
szia!Sajnálom,nagyon,de szerintem ez csak kifogás volt,hogy nem törödsz vele.Ennyit meg kellett volna értenie,ha szeret.
örült egy világ van,a kollégáim között is mindenki megy félre,nő ,férfi egyaránt,a gyerekek meg csak "lógnak a levegőben",mert azzal meg nem törödnek.
Kitartás!
Körülményeid azért jók a babának?Kislány?Kisfiú?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!