Az a fogzás jele, hogy az 5 hónapos babám enni készül, beveszi a cumit és rögtön kiköpi, játszik vele és rágcsálja? Amikor visszaadom neki, egy darabig iszik, majd ismét kiköpi.
Figyelt kérdés
2008. nov. 1. 10:36
1/3 anonim válasza:
szia, szerintem annak a jele, a fogzás kb. ilyenkor kezdődik el, de még hónapokig is eltarthat, míg kibújik. az én kisfiam is harap, rág, dörzsöl, nyálzik, picit el is van lapulva az ínye, 4 hónapos. első babám is kb. ilyen korban kezdte, aztán egy éves korában még 1 (!) foga sem volt. úgy tudom a szoptatott babáknak később bújnak ki a fogai, noha a folyamat elkezdődik akkor amikor kell.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Hát nem értek egyet az előttem szólóval!
Az én kislányom anyatejes és 3 és fél hónaposan már volt 2 fogacskája.Most 5 hónapos és jön a felső kettő is.
Igen azért köpi ki a cumit mert fáj a kis fogínye!
Vegyél neki hűthető rágókát had rágcsálja.
Boldog babázást kívánok
5 hónapos kislány anyukája
3/3 anonim válasza:
Előző válaszoló vagyok:
Teljesen babafüggő mikor kezd el kibújni a fogacskája
Genetikai dolog ha a családodban vagy a párod családjánál hamar jött és erős csontozatúak akkor lehet ,hogy a babánál is előbb jön!!!:)
Tudod a dokinénink is azt mondta a babámnak:"Te picilány hát te nem olvasol a szakirodalmat?:)Nem tudod,hogy mikor kell jönni annak a fogacskának?" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!