Miből kell újat venni második babámnak? Több lent.
Cumisüveget nem kell, elég csak cumit venni újat. Textilpelusból is simán jó ami van, hisz kimosod, nem?
Igazából ezt te látod, amit elhasznált az első, csak abból vegyél.
Cumisüveget én kidobtam az első után, mert a műanyag elhasználódott, de az etetőcumi részéből akkor is újat vettem volna, ha csak egyszer használtuk volna. Rágóka, nyugicumi... is ez a kategória.
A törölközőt viszont simán örökli a kicsi, de nem közösen használják, hanem onnantól az övé. A háromévesnek úgy is rég kicsi már a babakifogó. ;)
Közösen úgy, mint a férjemmel, nem fognám be, mert míg nálunk nem gond, ha véletlenül összecseréljük, elfelejtve, hogy épp kié, a kicsinek nem lenne jó, ha a nagyobb véletlenül az övét venné el.
Textilpelenkából vettem pár újat, de csak mert refluxos volt a nagy, így bár tiszta, fertőtlenített, de többségük foltos. Otthon viszont a foltos is használatban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!