Kislányotokat mibe öltöztetitek szívesen? Szoknya vagy rövidnaci?
Figyelt kérdés
Én megvagyok őrülve avkis szoknyácskákért rucikért. Szinte csak abban jár lányom. Más is van így?2010. jún. 17. 14:32
1/11 anonim válasza:
Az én lányom 3 éves de nem türi vagy csak egy órára hajlando felvenni a kiszoknyát pedig olyan cuki benne.Sokal jobban szereti a rövidnacit.Én sem szeretem a szoknyát ezért rá is csak nagyon ritkán adok ha már nem szereti.
2/11 anonim válasza:
Még kicsi, 1,5 éves, és a lényeg nálam a kényelem, meg az, hogy jó anyagból legyen. Ezért póló rövid nacival. van persze egy pár csini ruhája, szoknyája, de nagyon ritkán adom rá.
4/11 anonim válasza:
Lányomnak mindene van. Nadrág, kantáros nadrág, rövidnadrág, rövid kantáros nadrág, szoknya, ruha, nadrágszoknya, és váltogatom őket. Mindegyiket szeretem, ő meg nem panaszkodik:-)
5/11 anonim válasza:
Itthon majdnem mindig rövid nadrágot adok rá. Ha megyünk valahova, akkor szoknyát. Szeretem a szoknyáit, nagyon aranyos bennük. Itthonra inkább kis nadrág, kényelmesebbnek gondolom.
6/11 anonim válasza:
Nálunk változó, de ha játszótérre megyünk, vagy tudom, esetleg leül a földre, akkor rövidnadrág.
7/11 anonim válasza:
Szoknya, tündéri kisruha!
Imádom öltöztetni.
Újraélem a gyerekkorom babaöltöztetős szakaszát... :-D
Szerencsére imádja a kislányom, illeg-billeg bennük, igazi nőci!
8/11 anonim válasza:
Az én lányom csak 5 hónapos, kaptam kisruhákat is, de szerintem neki egyértelműen a body és naci öltözet a kényelmes, hiszen még csak fekszik. MAjd ha már tud totyogni, akkor biztos, hogy adok rá kis ruhát is, de én is nadrágos vagyok, szerintem zömmel akkor is naciban lesz:-)
9/11 anonim válasza:
Ha játszótér vagy babakocsis séta akkor naci.
Ha tipegünk ide-oda séta stb akkor szoknya.
:) Egyszer adtam rá body és szoknya a babakocsiban. Fél úton húzkodtam, mert állandóan kinn volt a pelusa az idióta tinilányok meg vihogtak majd megszakadtak. :/
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. jún. 17. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!