Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem sok ez a mennyiségü alvás...

Nem sok ez a mennyiségü alvás neki egy kicsit?

Figyelt kérdés

Kisfiam 11 hos és még nappal 3* alszik+este egész éjjel.Miota bejöttek a melegek felkell inni és alszik tovább.

A nappali alvás így néz ki:10-kor 20 30 perc délben 2 óra délután 30 perc.

Este kb. 9 körül alszik el.reggel pedig 7 körül kel.

Már probáltam nem letenni aludni délután vagy délelött de akkor mindig lefekszik a szönyegre és úgy alszik el.

Szerintetek nem sok neki ez az alvás mennyiség?Nem egyszer vagy max kétszer kellene neki aludni?

Védönö nem mondott rá semmit.

2010. jún. 17. 14:07
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nem sok. Kisfiam szintén 11 hós és 10-11 től alszik 1-1-5 órát meg délután 3-4 körül mégegyszer ugyan ennyit. Lehet, hogy neki ez a felállás a jó.

2010. jún. 17. 14:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó:) Igy igényli.Én is amikor időm lefekszek délután aludni 2-3 órára.Olyan jól tud esni:))
2010. jún. 17. 14:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sem sok. 11 hónaposan még háromszor aludt a kisfiam, 1-1-1 órát. Most egy éves, egyik napról a másikra elhagyta a délelőtti alvást.
2010. jún. 17. 14:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem sok, neki ennyire van igénye. Ahogyan a felnőtteknél is más az alvás igény úgy a kicsiknél is. Ha ő így boldog és kiegyensúlyozott, akkor ez így van rendben.
2010. jún. 17. 14:14
 5/8 A kérdező kommentje:

Akkor jo!!

Csak pont itt olvastam a multkor hogy nem lenne már szabad csak kétszer aludnia.Mikor emlitetem a védönönek ö anyit mondott hogy kérdezem meg az orvost.Csak azt nem értem akkor ő minek van ha mindenért az orvoshoz küld minket.

2010. jún. 17. 14:26
 6/8 anonim ***** válasza:
nekem ugyan csak 2x alszik napközben de akkor akár 2,5 órát is!! és az éjszakát is átalussza 8-9 től akár másnap reggel 9-fél 10 ig! :) :D igazi mormota :D
2010. jún. 17. 14:31
 7/8 anonim ***** válasza:
jaj,hagyd már aludni azt a szegény gyereket,inkább örülj neki hogy alszik,más örülne neki ha ennyit aludna vagy csak fele ennyit!nem bántás képpen írtam,ezen ne görcsölj!alszik te meg tudod tőle csinálni a dolgod,nem?én babóm 11 hónapos és 9-10 alszik,meg 15-16,30 ig!Vera
2010. jún. 17. 15:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

10,5 hós a fiam és mintha csak én írtam volna ki az alvási rendjét. Szinte uaz, mint nálatok.

Szerintem se sok, mert ha öszeadogatom a miénket , kijön napi 2,5 óra. Az éjszakákat nem igazán alussza végig, min. 1x fent van.

Kell nekik még a pihi:)

2010. jún. 17. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!