Nem sok ez a mennyiségü alvás neki egy kicsit?
Kisfiam 11 hos és még nappal 3* alszik+este egész éjjel.Miota bejöttek a melegek felkell inni és alszik tovább.
A nappali alvás így néz ki:10-kor 20 30 perc délben 2 óra délután 30 perc.
Este kb. 9 körül alszik el.reggel pedig 7 körül kel.
Már probáltam nem letenni aludni délután vagy délelött de akkor mindig lefekszik a szönyegre és úgy alszik el.
Szerintetek nem sok neki ez az alvás mennyiség?Nem egyszer vagy max kétszer kellene neki aludni?
Védönö nem mondott rá semmit.
Szia!
Szerintem nem sok. Kisfiam szintén 11 hós és 10-11 től alszik 1-1-5 órát meg délután 3-4 körül mégegyszer ugyan ennyit. Lehet, hogy neki ez a felállás a jó.
Akkor jo!!
Csak pont itt olvastam a multkor hogy nem lenne már szabad csak kétszer aludnia.Mikor emlitetem a védönönek ö anyit mondott hogy kérdezem meg az orvost.Csak azt nem értem akkor ő minek van ha mindenért az orvoshoz küld minket.
Szia!
10,5 hós a fiam és mintha csak én írtam volna ki az alvási rendjét. Szinte uaz, mint nálatok.
Szerintem se sok, mert ha öszeadogatom a miénket , kijön napi 2,5 óra. Az éjszakákat nem igazán alussza végig, min. 1x fent van.
Kell nekik még a pihi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!