Van egy négy évesem és egy hat hetesem. Sajnos néha annyira kiakasztanak, hogy legszívesebben itthagynám őket. Szar anya vagyok?
Ha a baba tápszeres vagy van lefejve tej akkor egyszer mikor a párod otthon van menj el otthonról! Nem kell semmi konkrét cél, én pl egyszer az egyik idegösszeomlásom közepette felöltöztem és elindulta, végül a hegyen kötöttem ki, leültem, kibőgtem magam ès kb 1 óra után elindultam haza..
Apuka meg foglalkozzon velük!
Nyugi, mindenkinek vannak nehezebb időszakai, a kialvatlansàg, és a fàradtsàg, beszűkülés nagyon kicsinàlja az embert.
Hogyik egy napotok? Vagytok eleget kint? Van kivel beszélgetned, panaszkodnod, felnőtt tàrsaságod?
Kösd magadra a kicsit, vagy add az apja kezébe, és akkor tudsz foglalkozni a naggyal, néha muszáj lenne csak vele is lenned kettesben, hogy érezze még ugyanúgy szereted, és néha övé minden figyelmed.
Ha nagyon megtelik a hócipőd, és úgyis otthon a kedves apuka is, fodg magad, és menj el egy óràra otthonról.
Menjetek együtt is,ha lehet minden nap, a levegő mindenkinek jót tesz, lehet haverkodni is szimpatikus anyatàrsakkal, és jobban eltelik az idő is ;)
A férjeddel is jó lenne komolyan elbeszélgetni az érzéseidről, gondolataidról, mielőtt belecsúszol egy csúnya szülés utàni depibe!
A férjemnek szoktam panaszkodni viszont ő vagy figyel rám vagy nem mikor "beszélgetünk". Vagy a tévét bámulja vagy a telefinját. Hetente találkozom a.növéremmel vele lehet beszélgetni ő meg is hallgat.. Átérzi mivel nekik is van két gyermekük.
Sétálni szoktunk menni délelőtt és legtöbbször délután is.
Jobb lesz majd ha többet alszik éjjel a kicsi.
Sajnos egy anyás naggyal és a 6 hetes picivel apuka ha akarna sem nagyon tudna foglalkozni. A nagy csak anyát akarja, a kicsi meg gondolom este mindenkinél sír. Kitartást neked! Én próbáltam magam beleképzelni a gyerekek helyébe, úgy mindig könnyebb volt visszarántanom magam a “normális” gondolkodásba. És néha igenis feküdj le nap közben!!
1. NEM főznék, csak annyit, ami a nagynak és nekem elég - a férjem oldja meg
2. ha hazajön, ODAADNÁM neki valamelyiket - vagy mindkettőt és elmennék sétálni - ő is a szülője, találja fel magát
NE a gyerekekkel menj sétálni, hanem EGYEDÜL.
Hazajön a férjed, te adsz egy csókot, felöltözöl és elmész otthonról egy órácskára.
Ennyi. Különben nem fog változni semmi, ebben ne reménykedj, a férjed nagy ívben szarik rád, meg a gyerekeitekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!