6 honapos tápszeres babának 1 nap hányszor kéne szilárd kajákat ennie? Hogy kéne knézni az étrendnek? Ja banánt lehet adni? Ha igen hogyan? Villával összetörni?
Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 08:57
1/3 anonim válasza:
Az én babám 5 hónapig szopott sajnos.Azután én csak éjjel adtam neki tápszert.Kétszer-háromszor adtam neki főzeléket,a többi tejpép volt.Reggel tejpép,aztán főzi,és este megint tejpép.Banánt lehet adni csak vigyázz,mert széklet fogó.Én belekevertem a tejpépbe,vagy más gyümölccsel összeturmixoltam.Én mindent turmixolva adtam neki.
2/3 anonim válasza:
2 étkezést. A tízórai és uzsonna. A többi tápszer. A gyümölcsöket turmixolva add. Darabos csak akkor kell, ha van fog. Vigyázz, hogy egyszerre csak 1 új táplálékot vezess be.Lehet még tejpépet adni,vagy abba keverni a gyümölcsöt.
3/3 anonim válasza:
Én a barackot és a banánt is az almareszelőn reszeltem le neki. A banánhoz pici tea/vízet adok, hogy hígabb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!