Mit szóltok az Ajsa névhez?
Figyelt kérdés
2018. jún. 20. 19:19
11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem várok babát! A 3as válaszíró xy kérdéshez való hozzászólása keltette fel a kívancsiságom. Nekem is furcsa, de tetszik.
2018. jún. 20. 20:20
12/20 anonim válasza:
Nekem Aisa vagy Aisah-kent jobban tetszik. De mivel a ket név majdnem ugyan az igy az Ajsa is tetszik
13/20 anonim válasza:
Függ attól is, mi a vezetéknév.Magyar néven nem gondolkodtál?
14/20 anonim válasza:
Furcsa igénytelenség érzetét kelti bennem.
15/20 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Itt a városban van egy sztriptízbár, aminek az a neve. Szóval biztos nem adnám a gyereknek.
16/20 anonim válasza:
Magyar nevet nem találsz? Talán támogatod a migránsok beolvadását? Egyébként pedig nem szép a hangzása sem.
18/20 Jászay András válasza:
Fekete Istvánnak A koppányi aga testamentuma című nagyon szép regényében van egy kedves török kislány, akit így hívnak. Talán ezért tetszik. (A könyv alapján film is készült, de az eléggé gagyi)
19/20 anonim válasza:
Nekem is Ajsa a nevem, és én nagyon szeretem, szerintem semmi gond nincs vele, keveset csúfoltak csak vele, éppen annyit mint egy gyakoribb névvel pl.: Zsófi-val
20/20 A kérdező kommentje:
16os válaszoló! Tudsz olvasni? Nem várok gyereket!
2018. aug. 31. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!