Mit szóltok a Helga névhez? Tetszik?
Figyelt kérdés
2018. febr. 27. 23:10
1/10 anonim válasza:
Nem tetszik, de nem olyan rossz, az a lényeg, hogy nektek tetsszen.
2/10 anonim válasza:
Nincs vele bajom. Olyan átlagos névnek tartom, ami nem kiemelkedően egyedi, de nem is csúnya.
3/10 anonim válasza:
Szerintem jó név. Ismert, mégis ritka, és szép a jelentése. Kicsit germános és nehezen becézhető az ízlésemnek, de nincs vele más "bajom" :)
4/10 anonim válasza:
Nekem tipikusan az NDK-s sportolónők jutnak róla eszembe. Olyan nagydarab-vikinges.
5/10 anonim válasza:
Nekem a Hej, Arnold-ból a "majd én megmondom" szöszi jut róla eszembe. Egy kicsit kemény név, pont mint pl. a Gerda, ettől függetlenül szerintem jó név.
6/10 anonim válasza:
Nem rossz, de nekem a Heléna jobban tetszik :)
Helga olyan túl erős.
7/10 anonim válasza:
Nekem sem a kedvencem, viszont vannak olyan vezetéknevek amikhet egyszerűen tökéletes pl. Orosz Helga
8/10 anonim válasza:
Nem rossz név szerintem és nem túl gyakori név,előnyére.
10/10 anonim válasza:
Engem így hívnak,és gyerekkoromban/tinikoromban utáltam, de amióta férjnél vagyok és más a vezetéknevem megszerettem :) Nekem mindig egy német nagymama jutott eszembe a nevemről :D
De jobb mint a Klotild vagy a Kincső .( Bocsi akit így hívnak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!