Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az miért szül gyereket,...

Az miért szül gyereket, akinek aztán csak nyűgöt jelent?

Figyelt kérdés
Nem egy ilyen szülőt látok, és a szomszédunkban is van egy család, ahol állandóan sírnak a kicsik. Az anyjuk nem jól foglalkozik velük, vagy ép nem foglalkozik velük, mert amit át lehet hallani az az hogy üvöltözik velük és ocsmányul is beszél. Mi ez? Miért vállalt el 2 gyereket? Nem gondolják át sokan mivel jár ez a család téma? Vagy csak az érdekek miatt? Nem roma család és van autójuk, nem rossz az anyagi helyzetük mégis azt érzem nyűg neki az egész. Más családoknál nem hisztiznek, üvöltöznek, sírnak ennyit a kis gyerekek, szóval ez a nő valamit iszonyatossan rosszul csinál. Miértnem gondolják jobban át egyesek, hogy kell e neki gyerek? Nem mindenki anya tipus és a gyerekek fogják csak megszívni ilyen szülő mellett.

#gyerek #vállanak
2018. jún. 20. 17:46
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Kedves 8as hozzá szóló! Voltam náluk, egyébként nem is egyszer. Vittem nekik ajándékot is, a kicsiknek, még édességet is. Már arra is gondoltam, lehet akislányuk autista, de ilyen kérdést mégsem merek feltenni. Higyjétek el, hogy borzalmas hallgatni napi szinten egy kisgyermek sírását, üvöltözését, olyan mintha kínoznák. Sajnálom ha sérült, de akkor tegyenek érte meg amit lehet, hogy ne szenvedjen ennyit. Kívülálló vagyok ez igaz, de a panel átka hogy nincs hangszigetelés és minden fullra áthallható, sokszor a vita okát is áthallani, max. zenét tudok betenni és jól felhangosítani hogy kizárjam ebbőla z egészből magamat. de ne akarjátok nekem beadni hogy ez így okés, valami ott nem stimmel. Mondom volak itt kisgyerekes családok, babával is voltak és ilyet nem sűrűn tapasztaltam.
2018. jún. 20. 19:01
 12/36 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem te panaszkodni jöttél és hogy sajnáljunk.

Nem azért, mert megoldást keresel.

2018. jún. 20. 19:07
 13/36 A kérdező kommentje:
Szerintem ti meg nem tudtok megoldást erre semmit kínálni. Mert csak magatokat véditek meg az ilyen családokat... A kérdésre meg főleg nem tudtok vagy nem is akartok válaszolni, mert annyira gáz volna.
2018. jún. 20. 19:13
 14/36 anonim ***** válasza:
53%
Mégis mit vársz, nem látunk bele az életükbe, ha tényleg autista a kislány, akkor pedig szavunk nem lehet. Vége lesz a nyári szünetnek, mennek majd oviba és a problémád megoldva.
2018. jún. 20. 19:29
 15/36 A kérdező kommentje:
Aham, remélem egyszer ti is majd megtapasztalhattok egy hasonló általatok védett igazán családcentrikus családot. Majd ha mellétek költöznek, kívánom éljétek át csak annak a felét amit nekünk kell itt a kötöszködő szomszédoknak...
2018. jún. 20. 19:40
 16/36 anonim ***** válasza:
60%

:D vidéken élek, ne tudd meg itt mi van (16 évesen lettek szülők pl. a szomszédaink)

Rossz módú család, 20as éveiben járó apuka alkoholista, folytonos buli, verik egymást a haverokkal, mocskosul beszélnek. Mégsem ítélkezek, soha nem beszélem ki őket. Csak azért írtam most le egy-két dolgot, hogy tudd nem vagy egyedüli "áldozat"Magyarországon! Engem nem érdekel az ordítozásuk.

2018. jún. 20. 20:26
 17/36 anonim ***** válasza:
60%
Ja, a buli itthon persze.
2018. jún. 20. 20:27
 18/36 A kérdező kommentje:
Akkor érdekelne a dolog, ha hajnalban kéne kelned és 24ben kéne dolgoznaod és a megélhetésed meg a munkád lenne kockán a fáradságod miatt, mert úgy végezd tiszteséggesen a munkádat, hogy elalszol. Gondolom neked van aki fizeti a számlákat, élelmiszeredet. Az meg nem vígasz, hogy más is sz.op az ilyen debil igénytelen szülőknek sem nevezhető áll.atok miatt.
2018. jún. 20. 21:10
 19/36 anonim ***** válasza:
41%

Jaj, brühhhühhhüüü, az idefirkárgatás helyett pihenhetnél pl.,ha már annyira elfáradtàl!

De nem, te inkább itt hergeled magad a semmin! Nem tudsz vele mit csinálni, és kész! Dolgozd fel!

2018. jún. 20. 21:36
 20/36 anonim ***** válasza:
*idefirkálgatás
2018. jún. 20. 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!