Miért nem akar az ölembe lenni altatásnál 11 hónapos fiam?
"Aludj jól, gyermekem " könyvet ajánlom, nekem bevált.
4 nap és hat.
Több gond is van szerintem:
Előbb-utóbb meg kell tanulnia elaludni egyedül, nem ringathatod 3 évesen, és amiért ölben aludt eddig, ezért nem tud önállóan elaludni. Viszont már ölben sem jó, ahhoz lehet, elég nagy.
Ekkor szokott jönni a szokásos sírás-ordítás.
Szoktasd a kiságyhoz, hogy önállóan aludjon el. Átmenetileg én úgy csináltam, hogy a nagyágyon altattam, úgy, hogy mellette feküdtem, nem szóltam hozzá, és így aludt el. Egy pár hét múlva pedig jött a kiságyban egyedül. Remekül bejött ez. már régóta csak berakom, elnézelődik egy ideig, utána elalszik. Most 19 hós.
az én gyerekem már jóval előbb nem tűrte meg, h ringassam.
nálunk csak az jött be, hogy lefektettem a hasára és simiztem a hátát míg elaludt. ez ment hónapokig. szerencsére, most hogy a 2.-kal már nagyobb a pocakom és nem tudok behajolni pont eljutottunk oda, hogy kiságyba bekerül és tudja, h ott vagyok, de nem nyúlok hozzá, nem szólok hozzá, ha feláll visszafektetem ahányszor csak feláll és megnyugszik.
Rengeteget csináltam a felállt-visszafektettem dolgot. Volt, hogy egy órán keresztül, sok héten át... Csak így ment. Ha kimentem annyira felhergelte magát, h kihányt mindig mindent :(((((((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!