Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Napközbeni altatásnál mindig...

Napközbeni altatásnál mindig besötétítetek? 5 hónapos babám eddig kocsiban aludt csak nappal, de szeretném lassan a kiságyba szoktatni. Hogy csináljam?

Figyelt kérdés
2009. máj. 6. 21:50
 1/5 anonim ***** válasza:
én mindig "besötétítek",reluxánk van így nem igazán sötét a szoba. Együtt leengedjük,pápázunk a napocskának,suttogva beszélünk,lassan beteszem az ágyba. Van amikor nem tetszik neki,de kb 5 perc és alszik.Simogasd meg,mondjad,hogy pihenjen egy picit. (ne érezze,hogy ez kényszer,hanem,hogy ezzel jobb lesz neki)
2009. máj. 6. 21:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia. Én sosem sötétítek be nappal. Félek, hogy megzavarja a napirendjét. Mert ugye sötét éjszaka van, nappal meg világos. Szerencsére nappal világosban is alszik a fiam, bár nem sokat, 2-3szor fél órát. 6 hónapos.
2009. máj. 6. 22:00
 3/5 anonim ***** válasza:
SZia, én sem sötétítettem be soha. Hogy meg tudja különböztetni az éjszakát a nappaltól, 13 hónapos és remekül alszik napi 2x. Eléneklem neki a szokásos dalt, megyünk csicsibabázni és már dörgöli is a szemét, berakom az ágyba, megöleli a nyusziját és pár perc múlva szunya :)
2009. máj. 6. 22:07
 4/5 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Megmondanád, mi a szokásos dal? Én is szeretnék énekelni neki de nem találok olyat ami mindkettőnknek tetszik :)
2009. máj. 6. 22:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nappal én sem sötétítek be, így is elalszik a kiságyában rendesen. Megpuszilgatom, elindítom a zenélő játékot, fogja a kispárnácska csücskét és már alszik is.
2009. máj. 7. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!