A napközbeni alváshoz besötétítetek?
Figyelt kérdés
Én azt olvastam, hogy nem jó, ha besötétítek, mert megtévesztem a babát, hogy nappal van-e vagy éjjel. De 30 perceket alszik napközben a fiam és fáradt, mikor felkel. Most nem húztam el a sötétítőt este óta, úgy alszik, de már 1.5 órája. 5.5 hónapos most, már nem "tévesztődik meg", nem?2010. jún. 7. 08:31
1/6 anonim válasza:
2 éves, sosem sötétítek be. nem is tettem.
2/6 anonim válasza:
Kisfiamat kb. 5 hónapos korában kezdtem először bevinni a szobájába nappali alvásra, és leengedtem a redőnyt lyukacsosra. Na ahogy ezt megtettem, gond nélkül aludt másfél-két órát, míg előtte csak 20-30 perceket sunyt, és állandóan fáradt, nyűgös volt. Most 8 hónapos, a mai napig így teszek, nappali alvás bent a szobájában az ágyában, lyukacsosra leengedett redőnynél, így olyan félhomály van a szobájában. De mégis sokkal pihentetőbben alszik, mint világosban.
És nem, nem fog megtévesztődni. :)))
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Én is csak félhomályra sötétítettem, de ugyanazt tapaztaltam, mint 2. válaszoló. Jó lenne, ha így bevállna, mert a 30 perces alvásoktól már ő is, én is kivagyunk.... :(
2010. jún. 7. 08:59
4/6 anonim válasza:
Én besötétítek, meg pont akkor süt ide a nap, amikor alszik,így nagyon felmelegedne a szoba.Jobban alszik,mióta sötétítek.És az éjszakát is végig alussza ahogy szokta,tehát nem tévesztődik meg.
5/6 anonim válasza:
Mindig be van sötétítve nála, mert világosban nem alszik. Éjszakára is tök sötétet kell csinálni mert észrevettem hogy amióta nem lyukacsosra van a redőny engedve, nem kel nagyon korán. 8-is is alszik előtte meg már ébren volt 6-kor.
6/6 anonim válasza:
Napközben félhomály, este teljes sötétítés. Így nappal 2*1 órát alszik, az éjszakát végig este 9 - reggel 8 között.
Nem tud világosban aludni, mikor pici baba volt a babakocsit is árnyékolnom kellett séta közben :) most 1 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!