5 hónapja szültem. Régebben imádtam a szexet, mi lehet ez? Bőv. Lent
Figyelt kérdés
Amióta megszültem ,nem kívánom a párom!Néha -néha (3-4-5 naponta) ugyan együtt vagyunk,de az is inkább miatta.
Persze élvezem is,de pl. magamtól nem jut eszembe a dolog!
Pedig szeretem a férjemet..nem tudom mi van velem.
2010. jún. 16. 20:30
1/8 anonim válasza:
Szia! Nyugi ez egy darabig így lesz.Elfáradsz a babádra koncentrálsz és még sorolhatnám.De te ne aggódj 3-4-5 naponta viccelsz h az rossz:)? Én és még sokan mások is /itt olvashattál már róla/ szóval 10hós a babám de jó ha havi 2szer együtt vagyunk:(.Pedig jó a sex köztünk:)!De fáradtak vagyunk apa dolizik késő estig..:-/stb..
2/8 anonim válasza:
Én lassan 7 hónapja szültem, de dettó.
Mi azért ennél ritkábban vagyunk együtt, épp azért, amit az első válaszadó is írt, sokáig dolgozik apa, este mire ágyba kerülünk fáradtak vagyunk stb...
De amúgy nekem is néha se jutna eszembe, pedig nálunk is rendben van minden.
3/8 anonim válasza:
Szia! 16 hós a kisfiunk és még mindég nem álltunk helyre ilyen téren. Talán már javul a helyzet, de még mindég csak ritkán tudunk együtt lenni. Mind ketten fáradtak vagyunk.
4/8 anonim válasza:
szia.ez a hormonok és az ösztön játékai.most az a feladatod,hogy szoptasd és anya légy.ilyenkor a nemi hormonok háttérbe kerülnek,ez tök természetes,nagyon jol csinálod,hogy agyban döntöd el,hogy igenis együtt vagy a pároddal,mert most az ösztöneidre,a vágyaidra ne is számíts egy ideig még.viszont neked van egy párod is nem csak egy gyereked,igy talán hülyén hangzik de ilyenkor egy kicsit nekünk akarva kell együtt lennünk a párunkkal.aztán persze mivel neked is jó,igy neked is örömet okoz,de a kezdeti vágy még odébb van,nekem ez kb 8,9 hónapos korárára visszaállt.légy türelmes és okos feleség.
6/8 anonim válasza:
3 hónapja szültem és azóta még semmi, szerintem már szüzhártyám is nôtt.
7/8 anonim válasza:
4,5 hós volt a fiam, akkor szexeltünk először. Van, hogy egy hónapig semmi, van hogy kétnaponta. Van hogy nagyon kívánom, van hogy egyáltalán. Össze-vissza vagyok én is, ennél korábban sokkal
jobban egyensúlyban voltam. 19 hós a babám.
8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,remélem rendeződik a helyzet!!
2010. jún. 18. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!