Nektek, vagy ismerőseitekenek is volt picit lemaradva a babája a többiektől?
szia,
mért gondolod hogy el lenne maradva? nem kell szent írásnak venni amit a könyvek írnak, és főleg nem szabad a szomszéd babájához hasonlitani:-)))nálunk a szomszéd kislány már rég hasra fordult 3 hónaposan, az enyém meg csak a fejét forgatta. aztán egyik napról a másikra pikk pakk átfordult ő is, anélkül hogy egyszer is láttam volna próbálkozni. ne aggódj, minden nap ügyesednek. nincs lemaradva a babád.
minden baba masképp fejlodik, a fiuk allitolag kicsit lassabban.. meg allitolag én is lusta voltam, nehezen tanultam meg jarni, inkabb cipeltettem magam :))
ne aggódj
ha szeretned picit hasra szoktatni, adj valami zorgo dolgot a kezebe, es bastyazd kozbe jatekokkal, es masszirozd a kis hatat, popsijat, es beszelj hozza..elobb utobb rajon, hogy nem is olyan rossz hason lenni
de tenyleg nem kell surgetni, nincs elmaradva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!