Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nektek, vagy ismerőseitekenek...

Nektek, vagy ismerőseitekenek is volt picit lemaradva a babája a többiektől?

Figyelt kérdés
Arra gondolok,hogy lassan 3 hónapos,kicsit még bizonytalan a fejtartása,meg hason fekve nem tartja a buksiját,sőt utál hason lenni,sir úgy nagyon.......
2008. okt. 31. 17:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

szia,

mért gondolod hogy el lenne maradva? nem kell szent írásnak venni amit a könyvek írnak, és főleg nem szabad a szomszéd babájához hasonlitani:-)))nálunk a szomszéd kislány már rég hasra fordult 3 hónaposan, az enyém meg csak a fejét forgatta. aztán egyik napról a másikra pikk pakk átfordult ő is, anélkül hogy egyszer is láttam volna próbálkozni. ne aggódj, minden nap ügyesednek. nincs lemaradva a babád.

2008. okt. 31. 18:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi!Megnyugtató a válaszod!
2008. okt. 31. 18:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

minden baba masképp fejlodik, a fiuk allitolag kicsit lassabban.. meg allitolag én is lusta voltam, nehezen tanultam meg jarni, inkabb cipeltettem magam :))

ne aggódj

ha szeretned picit hasra szoktatni, adj valami zorgo dolgot a kezebe, es bastyazd kozbe jatekokkal, es masszirozd a kis hatat, popsijat, es beszelj hozza..elobb utobb rajon, hogy nem is olyan rossz hason lenni

de tenyleg nem kell surgetni, nincs elmaradva

2008. okt. 31. 19:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2008. okt. 31. 21:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én babám is útált hason lenni, én nem is erőltettem, mégis megtanult átfordulni. Már szépen tartja a fejét, kinyomja magát és persze hamar megunja nem győzöm visszafordítgatni. Ne foglalkozz azzal, hogy mikor mit kellene csinálniuk. Az egyik dologban lassabbak a másikban meg gyorsabbak.
2008. okt. 31. 21:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Na igen az okos orvosok! Igaz hogy mi kicsit korábban születtünk 34.hétre. És hordanom kell kontrollra, és agyon piszkálnak, mert nem tartja a fejét. Most 11 hetes, elvileg meg csak 5-nek kéne lennie. És elvárják hogy "érettségije" legyen a babának. Na jó ez túlzás, de komolyan. Ha minden úgy történne, ahogy a könyvben le van írva, akkor .... szóval úgy fejlődik a baba ahogy neki jó. Ne izgulj! Jó babázást!
2008. okt. 31. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!