Akinek a babája korábban született, lett valami maradandó baja, nagyon lemaradt a többiektől?
Figyelt kérdés
Veszélyeztetett terhes vagyok, és van rá esély bőven, hogy nem húzzuk ki egyben a kiírt időpontig. Szeretném tudni, hogy mik az esélyeink, ha babánk koraszülött lesz. Akinek korábban jött a kicsi, írna tapasztalatokat? Mire számítsak? Mi történik a kórházban, aztán később hogy van ez a babával? Aki tud extrém korán (30. hét előtt) jött babák történetéről, azt külön megköszönném.2011. jún. 13. 18:09
1/1 anonim válasza:
Keresztanyám nagyon korán szült, még a pocija sem látszott. Azt mondták nem fog életben maradni a baba (és lehet ő sem). Mikor pici volt nagyon sokat fejlesztették, tornáztatták, és úszótis.Én meg sem néztem a babát, hogyne kötődjek hozzá ha...
Azóta eltelt 8 év, jól van. Matek versenyeket nyert és úszóversenyeket. Nincs semmi baja, csak a szemét kell megvizsgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!