Mennyire hasznos dolog az etetőszék?
Figyelt kérdés
Kisfiam 7 hónapos és egy-másfél hónapja hozzátáplálunk. Még szépen eszik, ül az ölemben. Azoktól várok elsősorban választ, akiknek már nagyobb a babájuk: kell-e etetőszék egy örökmozgónak, aki pl. már egyedül akar enni, vagy nem feltétlenül szükséges?2010. jún. 16. 14:55
11/12 anonim válasza:
Hasznos dolog,nekem már a második gyerkőcőm nyúzza az etetőszékünket.A miénk nem biztonságiöves,de van rajta szij,hogy ne tudjon kiesni.Fa és jó állapotban van,a műanyagról nem tudok tapasztalatot mondani.Kislányom 16 hós és szeret benne csücsülni,bár sokszor feláll evés közben,kis sajtkukac. :)Úgyhogy én nem merem beletenni akkor,amikor tevékenykedek a konyhában,mert felállna benne akkor is és azt kéne lesnem állandóan,nehogy kiessen.Csak evéskor van bent.A mamáknál nekünk sincs etetőszékünk,az ölemben ül és úgy szoktam olyankor etetni.
12/12 anonim válasza:
Én csak csatlakozni tudok az előttem szólokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!