Mennyire hasznos dolog az etetőszék?
Nagyon!
Mi még mindég használjuk.
az ölemben én nem tudom etetni hiszen nekem háttal ül. Mindent elvenne az asztalról és lesöpörne vagy nálatok nem?
Mi már 5 hónapos korától használjuk. Dönthető a háttámlája is. Lemostható stb..
Egyszerűen elhagyhatatlan kellék szerintem.
Én meg sem lennék nélküle!!! :) HETI 1-2X VOLTUNK ANYUMNÁL DU, DE MI ODA IS VETTÜNK A LÁNYOMNAK, MERT NEM LEHETETT ANÁÉLKÜL NORMÁLISAN ETETNI. :)
nagyon kell. Én ha mosogatok, vagy főzök, akkor is ott van, és néz. közben meg rágcsál valamit. :) 9 hós
Az enyém utálja csak reggel hajlandó benne enni és este. Akkor is 5 percig ha benne marad után már mászik kifelé. Ő állva eszik meg közben jön megy és odajön egy-egy falatért. Már gondoltam rá, hogy elteszem mert tök felesleges.
16 hónapos
Kell! Főleg, ha örökmozgó. Abba beteszed, bekötöd, ha úgy látod jónak, így megszokja, hogy ülve eszünk és nem pattogunk el az asztaltól evés közben.
Ha bölcsibe, oviba kerül ott sem lehet elrohangálni az asztaltól.
Különben meg praktikus, az öledben etetni egy idő után nem fogod tudni, a rendes székhez meg még 2 évesen is kicsi. Így nyugodtabban tud enni az egész család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!