Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » To hogy büfiztetitek a babátokat?

To hogy büfiztetitek a babátokat?

Figyelt kérdés
Egy hónapos a lányunk, csak úgy jön össze, ha vízszintesen ráteszem a hasamra, vállamra. Azt mondják az idősek, ez a pozíció nem egészséges ekkira gyereknek. Ti is így gondoljátok? Ti hogyan csináltátok?
2018. jún. 11. 15:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Mivel refluxos volt, neki tényleg nem lett volna jó így, mert csak akkor nem jött ki az összes tej, ha a hóna alatt függőlegesen tartva büfiztettem.
2018. jún. 11. 15:26
 2/6 VeDi84 ***** válasza:
100%
Én függőlegesen tartom, közben egyik kezemmel a hátát simogatom.
2018. jún. 11. 16:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Refluxos volt, nem ajánlották a vállon büfiztetést, mi egyszerűen felültettük a térdünkre, megtámasztottuk a hátát, vagy a hasunknak dőlt, igazából azóta is így büfiztetem, csak most már tud ülni, így nem kell támasztani a hátát.
2018. jún. 11. 16:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Refluxos volt a gyerekem, ameddig le nem alltam mindenfajta tejtermekkel, illetve ameddig nagyon gyakran nem kezdtem szoptatni, addig a fuggoleges pozicio volt neki jo (kendoben magamra kotve).
2018. jún. 12. 12:57
 5/6 anonim ***** válasza:

A fiamnak elég volt ha állva, magamhoz vettem, sétáltam vele, a vállam fölött nézett el, de nem volt ráfektetve.

Sokat bukott, sokszor jött ki buborék neki és az ilyen séták általában elegendőek voltak ahhoz, hogy egy-két óráig nyugi legyen.

2018. jún. 12. 13:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, elég jol bevált a felültetés, legtöbbször sikerül a büfi. Nem ártalmas ugye, ha ilyen pici babát felültetek? ...nem órákig ül, persze, de mégis...
2018. jún. 13. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!