Büfiztetitek még a babátokat a későbbiekben is? 10hós.
Mert én már egy ideje nem tudom...Bealszik az esti tápszeren leteszem aludni és rá 1 órával fölkel büfizni...nálatok ez h van? Pedig hason alszik.(de lenyomja a 230g-ot elalváskkor, és ugye levegőt biztosan nyel...de nem hajlandó fölülni, még ha támasztom se) Volt h földobtam a vállamra, úgy mit pici korában, de nem bírtam már ott tartani a 9 kilós fenekét...és letettem. Meg asztán nem is volt hajlandó 15 percen keresztül büfizni.
Nos nálatok hogy van?
Lányom 1 éves elmúlt, de én még mindig megemelem az esti cumisüvegezés után, még akkor is, ha bealszik (bár ez ritka).
Szóval az esti tápszer után, amikor fekve akar maradni, én felveszem, a vállamra teszem, simogatom a hátát, és pár percen belül mindig jön is egy hatalmas nagy büfi, néha több is. Mondjuk ő sajnos refluxos, ezért nem merem büfi nélkül lefektetni, nehogy visszajöjjön éjszaka a levegővel a kaja is, és isten ments, hogy baj történjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!