Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most ez probléma vagy van idő?

Most ez probléma vagy van idő?

Figyelt kérdés

Se igent se nemet nem mondott a gyerekorvosunk,3hónapoa státuszon voltunk.

Átfordul a babánk hasról hátra, tartja a fejét és a kezein is támaszkodik hason. De amikor felhuzzuk /felhuzta a Dr.nő , akkoe a fejét még nagyon hátraejti/ejtette.

Azt mondta, napi 2x max 4 alkalommal húzzam így fel és ,ha 1 hónap múlva sem tartja magának , akkor ideggyógyásznak kell megmutatni?!

Ez 5napja volt, azóta tornáztatom, ahogy mutatta

Volt így valaki? Vagy ez még nem probléma?

(Kérdeztem, azt mondta meglátjuk)

2018. jún. 9. 23:01
 1/8 A kérdező kommentje:

Ui.: tudom nem vagytok jósok, orvosok stb.

Inkább mint Anya az Anyától kérdezem. Hátha valakinél volt ilyen, vagy csak megírjátok mikor "kellene" tudnia ezt kb.( hason imad lenni, nagyon hamar elkezdte emelni+ tartani a fejét)

2018. jún. 9. 23:02
 2/8 anonim ***** válasza:
23%
Nálunk emiatt már 5 hetes befektették a neurológiára.
2018. jún. 9. 23:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi ugyan külföldön élünk . Múlthéten voltunk orvosnál . Most 10 hetes a kicsi . Az orvos azt mondta nagyon szépen tartja magát ,de azt ,hogy ez mikortól kellene és mikor van gond nem mondta .
2018. jún. 9. 23:30
 4/8 anonim ***** válasza:
68%

Nem emlékszem sajnos, hogy mennyi idős volt a fiam, de ő sem tartotta a fejét, amikor a védőnő felhúzta őt. Szóvá tette, hogy ugye eleget van hason stb és tényleg sokat is volt. De egyébként otthon nekem se mindig csinálta. Utána viszont nem volt probléma, a következő látogatásnál már tartotta. Én azt vettem észre, hogy szándékosan hagyta magát el vagy épp nem arra számított, hogy úgy felhúzom.

A babád egyik alkalommal se tartja magát, vagy nehézkesen megy neki?

2018. jún. 9. 23:43
 5/8 anonim ***** válasza:
81%

Ha minden más helyzetben tartja a fejét, elég valószínűtlen hogy bármi gondja lenne.

Hogy zajlott a vizsgálat? Sírt, tiltakozott közben?

2018. jún. 10. 07:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
6 hetesen vették észre, hogy hátra tudja emelni a fejét, előre viszont nem emeli. 4 hétig tornáztattuk mi is. Kontrollon már minden rendben volt.
2018. jún. 10. 07:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Semennyire nem tartja? Úgy értem az normális, hogy mikor húzzák fel a babát hátraejti a fejét, de utána visszahozza függőlegesbe és tartja. De ha nem így van se hiszem, hogy gondja lenne, ha máskor tartja. Ha felveszed függőleges helyzetben tartja?
2018. jún. 10. 07:42
 8/8 A kérdező kommentje:

Hason alvós,sokat van ébren is hason,mert szereti. Sokaig tartja ugy a fejet.

Nem.tiltakozott vizsgalat kozben, csak én ugy láttam lusta. Mert azota itthon amikor felhuzom nagy atlagban huzza maga utan a fejet es nem ejti annyira mint akkor,de neha azert lusta.

Koszonom a valaszokat

Azert remelem neki nem kell befekudnie majd.. ha kezben tartom pl akkor is neha még ingadozik a feje egy ido utan, de nem vészes.

Koran kezdte tartani a fejet hason,ezert ez most megijeszt.:/ de azert megnyugtattatok!köszi

2018. jún. 10. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!