Az probléma, ha egy évesen nem mutogat a baba? Van itt olyan anyuka akinek a gyereke később kezdte?
Figyelt kérdés
Természtetesen beszélek a védőnővel, de most személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi.
A kislányom markolássza a levegőt, így mutat. Ha kérdezem tőle hol a lámpa, egyedül azt tudja megmutatni. Könyvet nem tudok vele olvasni, hoy mutassam neki a tárgyakat, mert mozgékony, és egy percre sem köti le.
2018. máj. 31. 21:53
1/8 anonim válasza:
Holnapután lesz 1 éves, semmit nem mutat kivéve a cicát az ablakban, azt is csak azért mert folyton mutogattuk neki. Én nem aggódok. Könyvet esélytelen vele nézni, maximum megeszi, de nem érdekli egyáltalán. Kicsi egy 1 éves, szerintem irreális, hogy, mindent megmutogasson.
2/8 anonim válasza:
13-14 hónaposan kezdett mutogatni. A védőnő nem örült az 1 éves státuszon, de nem ez volt az egyetlen kérdés, ahol "nem" volt a válasz. Az orvos viszont nem mondott rá semmit.
3/8 anonim válasza:
Nálunk is ez van, azért remélem hamarosan elkezdenek mutogatni. Ma láttam egy ugyanennyi idős babát, o mar szavakat mondott. Mi semmit... kicsit aggódom.
4/8 anonim válasza:
Kérdező, ne vedd magadra, nem rosszindulatból írom, de mi ez, verseny? Nem egy kaptafára készülnek a gyerekek!
5/8 anonim válasza:
20 hónaposan kezdett mutogatni a lányom. Az égvilágon semmi baja nincs azóta se.
6/8 babyboom567 válasza:
Lassan 18 hónapos a gyerekem, nem mutogat még.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Egyébként nem versenyeztetem a lányomat, csak figyelem a fejlődését a többiekhez képest. :)
2018. jún. 1. 12:12
8/8 anonim válasza:
3-mas vagyok, nálunk elkezdte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!