Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor érdemes a babáknak...

Mikor érdemes a babáknak levágni elöször a haját? Kislányom van de mondták h le kell vágni hogy erősődjön neki a haja. De mikor? És igaz ez? 11 hós. Min az 1 éves kort meg akarjuk várni h szép legyen a fényképeken. Ja és fodrásszal vágassuk le?

Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 10:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiam 12,5 hónapos. Épp tegnap voltunk levágatni a haját, én mentem a fodrászhoz így elvittem magammal, aki kb. 2 perc alatt géppel letolta neki. Az ölemben ült,sírt, mert szerintem megijedt a gép hangjától, de nagyon hamar túlestünk rajta. Így legalább nem izzad annyira.
2010. jún. 16. 12:33
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

nem olvastam végig a kommenteket, de ez baromság.

nem kell levágni a haját, nem attól lesz erős, ez genetika.

engem anyósom kerget az őrületbe, hogy vágjam le a babám haját, már egy éve ezzel nyúz, de eszem ágában sincs levágatni, olyan gyönyörű, dús, göndör, erős, nem akarok fiús kislányt csinálni belőle.

a frufrut vágatom csak, mert a szemébe lóg.

2010. jún. 16. 13:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Azt hiszem nekünk kb:3 éves lesz mire először levágjuk a haját mert egyenlőre 10sorban 5 szál van neki:))
2010. jún. 21. 08:26
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha gyenge szalu hajat orokol akkor hiaba vagja az ember ugysem lesz erosebb.Volt egy munkatarsam aki allandoan kopaszra nyirta a kislanya hajat(bocs de ugy nezett ki mint aki kemo utan van)es sose lett dusabb mert az apukanak 3 szal selymes haja van...Az en kislanyom egy eves lesz jovo honapban de meg nem kell hajat vagjak neki mert olyan keves van,en biztos fodraszhoz viszem majd.
2010. jún. 21. 10:15
 15/15 anonim ***** válasza:
2 éves múlt a lányom, még nem vágtuk a haját és a frufruja is hosszú már, de teszünk bele hajgumikat. Majd ha hosszabb lesz a haja, fazonra igazítjuk, de még nincs rá szükség. Egyébként vékonyszálú haja van, nem erősödne meg a vágástól, max dúsabbnak tűnne, mert egyforma hosszúságúra lenne vágva. Nagyon csini így, mindig szépen van fésülve és gumizva, masnizva. Igazi kislány :)
2010. jún. 21. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!