10 hónapos. És ma reggel a teszt pozitív lett! Hogy bírtátok (aki hasonlóan volt)?
10 hónapos a kisfiam és 14 hetes kismama vagyok. az eleje nehéz volt mert hányingerem volt. mikor ki kellett mennem WC-re, a kicsit beraktam a járókába és utána játszottunk tovább, ami annyiban merült ki, h feküdtem mellette a földön és úgy játszottunk...nekem az segített ha kekszet eszegettem.
a hányinger elmúltával már jó, ugyanúgy emelgetem(kiságyból ki-be, etetőszékből ki-be), szedek béres magnéziumot. a picinek attól nem szabadna elmennie hogy emelgeted a tesóját, ha meg mégis ilyen történne, akkor a bébi nem volt elég erős. legalábbis én így álltam az elején hozzá. most meg amint írtam, h görcsöt érzek, beveszek magnéziumot.
8,5 hónapos, tegnap előtt lett pozitív a teszt.
GRATULÁLOK! Én először összef.stam magam. :) De most már kezdek örülni. :)
Én emelgetem a babám, kb 7800-8000gr lehet. Meg babakocsistul is emeltem mert van 3 lépcsőfok, amin csak így tudom levinni ha sétálni megyünk.
Sok boldogságot kívánok!!!!
Bocsi az off-ért.
Kedves 10:34-es.Próbáld nem emelgetni a lépcsőnél a babakocsit,hanem óvatosan leengedni fokról fokra.Én így csinálom és nem annyira megterhelő.
Gratulálok mindkettőtöknek!!!!!!!!
Gratulálok!
Lombikbabáim vannak. A "nagy" 1 éves volt mikor sikerült a beültetés. A 6. héttől a 11. hétig feküdtem egy vérömleny miatt. Csak akkor emeltem fel, ha babakocsiba, etetőszékbe vagy a kádba kellett tennem, egyébként az ölembe ültettem ha öltöztettem, az ágyon pelenkáztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!