Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sok volt egyszerre a 3 oltás?

Sok volt egyszerre a 3 oltás?

Figyelt kérdés
Kisfiam megkapta a 3 hónapos kötelezőt, + a pneumot + a rotát. Másnapra borzasztóan belázasodott, és ellentétben a doktornő szavaival (aluszékonyság, étvágytalanság), óránként enni kért, és nem aludt. Nyilván a láz is közrejátszott ebben. A kérdésem az, hogy ti is 3 oltást egyszerre kaptatok, illetve mennyi idő, mire helyrerázódik a kisfiam? Ma is nyűgös, és sokszor kér enni (láza már nincs).
2008. okt. 31. 11:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg sok volt. Nekem csak négy hét eltéréssel volt hajlandó beadni őket, egyszerre semmiképp, de nem is hallottam még olyat, aki hármat kapott volna. Szerintem nem ez az általános.
2008. okt. 31. 12:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Gondoltam, mert az előző oltásnál (akkor csak a kötelező volt) semmi baja nem volt.
2008. okt. 31. 12:03
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
Szia, mi is 3 hósan ezt a 3 oltást kaptuk egyszerre, de nálunk csk aznap este okozott enyhe hőemelkedést. A mostani oltások már olyan modernek, hogy elvileg nem szabad belázasodniuk tőle a gyerkőcöknek.
2008. okt. 31. 12:03
 4/7 anonim ***** válasza:

Mi tegnap voltunk a 2 hónapos oltáson. Ugyanezeket kapta a kisláyom is.Ahogy hazaértünk rögtön kapott lázkúpot, este még egyet, függetlenül attól, hogy nem volt láza.Viszont aluszékonyabb volt és nem is evett sokat. Ma meg nagyobb volt az étvágya mint szokott lenni.A dokim mondta, hogy igen, lehet nyűgös is. Ne aggódj, elmúlik, de ha több napig áll fenn ez az állapot, mindenképp beszélj az orvossal.

Mihamarabbi "helyrerázódást"!

2008. okt. 31. 12:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi kedden kaptuk a 4 hós kötelezőt+phneomo estére lázas lett és köv éjjel is 2 óránként kelt. Picit nyűgöss de most éjjel végig aludt.Jó babázást és holnapra minden visszaáll.
2008. okt. 31. 12:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon kedvesek vagytok!
2008. okt. 31. 12:22
 7/7 anonim ***** válasza:
bocsi hogy most írok de látom hogy kaptatok rota ellen is oltást mi a véleményed a rota után meg betegednek a babák
2009. márc. 2. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!