18 hónapos oltás + agyhártya gyull. elleni oltás egyszerre?
Figyelt kérdés
A doktornő javasolta az agyhártyagyulladás elleni védőoltást, mi bele is mentünk. 28-án kapja meg a kötelező 18. havi oltást és azzal egyszerre akarja neki beadni? Nem fogja ez megterhelni a kislányom? Vagy ezt így szokták?2011. jún. 3. 09:54
1/5 anonim válasza:
Nem fogja megterhelni, ha lehet egyszerre szokták beadni, mert így egyszerre letudja a két oltást a gyerek. Az én lányom múlt hónapban kapta meg a 18hós oltást, de mivel felénk egy ideje hiány van az agyhártya elleni vakcinából, így majd még vissza kell vinnem a lányom oltásra két hónapon belül. Szegénykém már rég túl lenne rajta, egy kínszenvedés lesz újra lefogni őt. Tehát ne aggódj, nem lesz baja ha kettőt kap egyszerre.
2/5 anonim válasza:
Egy-két oltás van csak, ami nem adható mással együtt (most nem jut eszembe egy sem).
Az én lánykáim volt, hogy 3-at kaptak egyszerre, még egy hőemelkedés sem volt.
3/5 anonim válasza:
A doki tudja le a két oltást. Én nem adatnám be egyszerre, az egy is nagyon megterheli az érzékenyebb szervezeteket.
4/5 anonim válasza:
Mi is így kaptuk,csak mi a 4 hós oltásnál.
Prevenart kapjátok?
5/5 A kérdező kommentje:
Nem a prevenart már megkapta, most nem tudom:S amit 18 hósan szoktak, nem jut eszembe a neve.
2011. jún. 3. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!