Ikerbabáknak milyenek ezek a nevek?
Figyelt kérdés
Fiú-lány ikreink lesznek és ezt a két nevet adnánk nekik. Mennyire vállalhatóak manapság?
Csongor és Piroska
2018. jún. 6. 13:07
12/26 anonim 

válasza:

Nekem is a Csongor és Tünde jutott eszembe :)
Nekem egyik sem tetszik kimondottan, de inkább a Piroskát változtatnám meg. Egyébként pedig neked/nektek kell, hogy tetsszen :)
13/26 anonim 

válasza:

A Csongor jobban tetszik, a Piroska kevésbé, de végül is vállalható.
A Csongor és Tündét én nagyon erőltetettnek érezném.
14/26 anonim 

válasza:

Csongor az nagyon szép, de a Piroska nekem nem tetszik.
Valami stílusban hasonló jobb lenne, szerintem.
15/26 anonim 

válasza:

Teljesen vállalható! A Csongor nagyon tetszik! A Piroska aranyos név de azt én sem adnám. Együtt viszont jól hangzik. A Kamilla név nem tetszik? A Csongorhoz nagyon passzolna sztem!
16/26 anonim 

válasza:

Csongor elmegy bár nem adnám. A Piroska szerintem szörnyű, mint egy falusi öregasszony. Ne mások véleménye alapján válasszátokk ki a gyerekeitek nevét.
18/26 anonim 

válasza:

Nincs velük baj, de a Piroska helyett lehetne csak Piros, és akkor egyezne a magánhangzók száma.
19/26 anonim 

válasza:

Ismerek egy 3 éves Piroskát. Iszonyú cuki kislány és egyáltalán nem furcsa a név.
Szerencsére már nem olyan nagy divat a becézés. Őt is mindenki Piroskának szólítja, nem Piri és társai.
20/26 anonim 

válasza:

Nekem konkrétan egyik sem tetszik. De nem is nekem kell tetszenie. :) Ha nektek megfelel nem kell mással foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!