Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fent hagyjátok a lakásban a...

Fent hagyjátok a lakásban a babát, amíg lementek a futárhoz, postáshoz? Rosszul gondolom?

Figyelt kérdés

Volt egy kisebb vitám az egyik nagynénémmel. Pont nálunk volt, mikor jött a futár és hívott, hogy menjek le átvenni a csomagom. Mondtam, hogy nem tudok, legyen szíves hozza fel. Miután elment a nagynéném megjegyezte, hogy mennyire pofátlan vagyok, amiért felrángatom a lakásba, nem szakadna le a lábam, ha lemennék ilyenkor...

A fiam most 2 hónapos, napközben is elég sokat alszik. Tudom, kicsi az esély, hogy bármi baj lesz, de nem szívesen hagynám a lakásban 5-8 percre sem. Plusz sokszor nem csak kaját rendelek, hanem különböző üzletekből, ruhaboltokból. Nagyobb dobozokat fel sem tudnék hozni úgy, hogy a baba is a kezemben van, és a csomagok is.

Én gondolom rosszul, hogy gyereket nem hagyunk őrizetlenül akkor sem, ha alszik? (függetlenül attól, hogy éppen 2 hónapos, vagy 2 éves)

2018. jún. 5. 13:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
53%
Ha csak lemész a kapuig és a gyerek alszik és bezárod az ajtót és 2 perc az egész, mi baj lehet? Így is nehéz egy picivel, miért kellene felébreszteni? Ha ébren van az más. Lemész vele a karodbsn na de ha alszik a kiságyánan én nem venném ki. Nagynénédnek igaza van de a stílusa hagy némi kívánni valót maga után... különben meg ha ott volt miért nem ajánlotta fel hogy ő vigyáz rá amíg te leugrasz!
2018. jún. 5. 16:41
 12/18 anonim ***** válasza:
27%

Ha aludt, én leszaladtam megnézni a postaládát, ledobni a szemetet, stb.

De a futárnak az a dolga, hogy felhozza az ajtóig.

Másodikon lakunk, lift van.

2018. jún. 5. 17:24
 13/18 anonim válasza:
66%
Persze hogy nem hagynám egyedül. Én értem hogy sok a dolguk a futároknak meg ném egyszerű ezt a sok dilis embert kezelni de nekik ez a dolguk hogy hozzák fel. Az más kérdés hogy sok futár bepróbálkozik hogy menjek le de ez csak próbálkozás. Ha azt mondod nem tudsz lemenni minden gond nélkül felhozzák, és nem kell magyarázkodni hogy miért nem tudsz lemenni
2018. jún. 5. 19:01
 14/18 anonim ***** válasza:
25%
Csaladi hazba lakunk ugyan, de ha epp jatszoszonyegen van még bent merem hagyni ha olyan jo a hangulata( eszrese veszi azt a masfel percet, bejovok es ugyanugy jatszik) de csak 3 honapos. Ezt kesobb nem merném,mert akár 2 mp is eleg egy nagy bajhoz. Amint elkezd fordulni, ulni maszni stb mar nem hagyom bent.
2018. jún. 5. 19:23
 15/18 anonim ***** válasza:
34%

ALAP, hogy NEM zárod be az ajtót, ha lemész.

Múltkor, a férjem véletlen beletörte a kulcsot a zárba, addig kinn ácsorogtunk ő, gyerek, én, míg nem jött a lakatos - cirka 1 óra.

Ha most pl. én töröm bele, mikor a gyerek egyedül van benn, marhára ciki, mert nem tudok bemenni hozzá akár 1-2 órán át sem. Felejtős.

2018. jún. 6. 14:28
 16/18 anonim ***** válasza:
50%
Családi házban lakunk, ha jön a postás, futár stb, akkor beteszem a kiságyàba, vagy az utazó járókába, és kiszaladok. Nem 10-15 percekre megyek ki, bár lakásban a ház elè nem mennèk le azért.
2018. jún. 6. 15:38
 17/18 anonim ***** válasza:
17%
Simán otthagytam, néha még akkor is ha leszaladtam a boltba, postára. 2 hónapos, kiságyban, nem fog elmászni, maximum sírni tud :D A kritikus pont, amikor elkezd mászni, akkor már nem.
2018. jún. 7. 20:00
 18/18 anonim ***** válasza:
37%
Dehogy hagynám ott. A futárnak az a dolga, hogy a lakásig felvigye a cuccot, tőle pofátlanság, hogy lerángatja a címzettet, nem tőled, hogy kérted, jöjjön fel. Eszembe nem jutna egy babát egyedül hagyni a lakásban, akár alszik, akár ébren van. Nemám boltba meg postára lemenni, mint itt némelyek. Ja, marha vicces, hogy csak sírni tud, biztos rohadt jó lehet neki, hogy hiába ordít, mert nincs, aki meghallja, mert az anyja a postára szaladgál. Vannak országok, ahol ezért akár börtönnel is büntetnek. De ha valami baja történik ez idő alatt a babának, akkor itthon is.
2018. jún. 10. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!