A te gyereked mennyit szokott csupaszkodni? És mikor? Vagy szokott e egyáltalán? A pelenka miatt kérdezem, hogy mennyit hagyjátok szellőzni a popit?
inden fürdés, v popómosás után hagyom kicsit (fél)meztelen hancúrozni a fr.ágyon, hogy ne nyirkosan pelenkázzam be. teljesen szép a bőre(és érzékenybőrű amúgy)
(amikor fogzik, akkor piros mindig mindenhol alig birom kikezelni belőle, pedig gyorsan cserélem a pelust)
4. érdekes, de nem pisil be.(vacsi után szoktam várni egy tele pelust, és csak azután fürdetem, de amúgy se lenne egészséges telepocakkal fürdetni)
egyetlen egyszer történt csak baleset, amikor kivettem a kádból a törölközőbe már be volt csomagolva és akkor pisilt
Nekem fiam van, fürdés előtt csupaszkodik egy kb fél órát és szokott lenni szökőkút. Nekem mindegy, ha nem bukik össze akkor lepisil, már megszoktam.
Pelenkázáskor is 1-2 percet hagyom pelenka nélkül akkor nem szokott pisilni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!