Jól tettem, hogy rapiritottam a testveremre?
Látom a rosszindulat tombol itt, akkor kérlek értelmezzék úgy a kérdést, hogy be kell-e kenni egy 8 hónapos babát, ha kivesszük a tűző napra? Köszönöm szépen.
(((A rapiritas pedig nem azt jelenti, hogy lekiabaltam a fejét, csak megjegyeztem neki,hogy szerintem szükség lenne rá, nekünk, felnőtt embereknek sem jó a tűző napsütés, nemhogy egy babának, de nyilván tudom,hogy ő az anyja.)))

Igazad van, de sajnos nem tudsz mit tenni.
Én strandon is rosszul vagyok, amikor látom, hogy kisbabákat kitesznek a napra és ott alszanak. Azon még a fényvédő sem segít.

" főleg, ha a legnagyobb melegben vannak kint, tűző napsütésben."
ezért kellene rápirítani, nem a nemkenegetésért.
Teljesen egyetértek, hogy nem mázolja teli kemikáliákkal a gyereket (legyen akármilyen bababarát, környezetbarát), viszont az, hogy kimennek egyáltalán tűző napsütésbe rendszeresen, az nem oké. délelőtt 10-ig és délután 4 után oké. És máris kenni sem kell.

1. Kerdes: Jól tettem hogy rápirítottam a testvéremre?
Valasz: NEM.
2. Kerdes: Be kell menni egy 8 hónapos baba bőrét ?
Valasz: IGEN.
Ha beszélő viszonyban akarsz maradni a testvéreddel, ne szólj bele abba, ami az ő dolga. Neked semmij közöd hozza, hogy mit hogyan csinál.

Be kell kenni a 8 hónapost, vannak már naptejek 6 hónapostól.
De árnyékban ajánlott lennie attól még, illetve árnyékolni kell a babakocsiba. Árnyékban is van UV.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!