Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jól tettem, hogy rapiritottam...

Jól tettem, hogy rapiritottam a testveremre?

Figyelt kérdés
Úgy viszi ki rendszeresen a szabadba, utcára, hogy nem keni be semmilyen borvedo krémmel, naptejjel. A baba bőre meg nagyon érzékeny, könnyen leég, nem?
2018. jún. 5. 12:17
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Látom a rosszindulat tombol itt, akkor kérlek értelmezzék úgy a kérdést, hogy be kell-e kenni egy 8 hónapos babát, ha kivesszük a tűző napra? Köszönöm szépen.

(((A rapiritas pedig nem azt jelenti, hogy lekiabaltam a fejét, csak megjegyeztem neki,hogy szerintem szükség lenne rá, nekünk, felnőtt embereknek sem jó a tűző napsütés, nemhogy egy babának, de nyilván tudom,hogy ő az anyja.)))

2018. jún. 5. 12:46
 12/20 anonim ***** válasza:
66%

Igazad van, de sajnos nem tudsz mit tenni.

Én strandon is rosszul vagyok, amikor látom, hogy kisbabákat kitesznek a napra és ott alszanak. Azon még a fényvédő sem segít.

2018. jún. 5. 12:48
 13/20 anonim ***** válasza:
82%

" főleg, ha a legnagyobb melegben vannak kint, tűző napsütésben."

ezért kellene rápirítani, nem a nemkenegetésért.

Teljesen egyetértek, hogy nem mázolja teli kemikáliákkal a gyereket (legyen akármilyen bababarát, környezetbarát), viszont az, hogy kimennek egyáltalán tűző napsütésbe rendszeresen, az nem oké. délelőtt 10-ig és délután 4 után oké. És máris kenni sem kell.

2018. jún. 5. 12:51
 14/20 anonim ***** válasza:
90%
Nem kenni kell, hanem nem kell a tűző napra vinni.
2018. jún. 5. 12:52
 15/20 A kérdező kommentje:
Igen, ebben igazgatok van.
2018. jún. 5. 12:59
 16/20 A kérdező kommentje:
De ha még ezt említenem meg, akkor még azzal lenne baj. Ne menj vele sehova 10 és 4 óra között... Na mindegy, köszönöm az összes választ.
2018. jún. 5. 13:02
 17/20 anonim ***** válasza:

1. Kerdes: Jól tettem hogy rápirítottam a testvéremre?

Valasz: NEM.

2. Kerdes: Be kell menni egy 8 hónapos baba bőrét ?

Valasz: IGEN.

Ha beszélő viszonyban akarsz maradni a testvéreddel, ne szólj bele abba, ami az ő dolga. Neked semmij közöd hozza, hogy mit hogyan csinál.

2018. jún. 5. 13:34
 18/20 anonim ***** válasza:
Én se kenem a 8 hós lányom, egy éves kor alatt semmilyen naptej nem ajánlott. Igyekszünk 11-15 közt legalább bent lenni, de ha menni kell, akkor a bőrét takarom (a babakocsira fényvédőnek tetra, vagy vilagos, nagy karimás sapka, ha nem kocsiban van. Ezen kívül ha a tesóm rám szólna, akkor megmondanám neki, hogy ne akarja jobban tudni. Ha nem értesz egyet valamivel, akkor legfeljebb megkérdezni lehet, hogy miért úgy csinálja, vagy finoman kifejezni, hogy te máshogy gondolnád, de semmiképpen sem rapiritani! Azt még a szüleimnek sem hagyom, nem ők nevelik az én gyerekem!
2018. jún. 5. 14:00
 19/20 anonim ***** válasza:
51%

Be kell kenni a 8 hónapost, vannak már naptejek 6 hónapostól.

De árnyékban ajánlott lennie attól még, illetve árnyékolni kell a babakocsiba. Árnyékban is van UV.

2018. jún. 5. 14:33
 20/20 anonim ***** válasza:
Semmivel nem kenem a gyereket de nem is viszem tűző napra.
2018. jún. 6. 04:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!