Kislányom fázik, de nincs láza, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Azt mondja fázik,remeg is szegénykém.Egyáltalán nem meleg a feje,de megmértem azért a lázát.Normális 36,7 volt.A lakásban 6 fok van most,kinyitottam az ablakot,hogy hűljön egy kicsit,mert bejött a meleg.A kislányom mégis fázik,kocognak a fogai.Szerintetek mi baj lehet?Mit csináljak?2018. jún. 4. 22:12
12/17 anonim 

válasza:

Én nem hiszem, hogy várnék reggelig,ha meg tudjátok oldani menjetek ügyeletre el ügyeletre most.
13/17 A kérdező kommentje:
Csak nincs jobban,úgyhogy 5 perce elindultunk az ügyeletre.Köszönjük mindenkinek!
2018. jún. 4. 23:08
14/17 anonim 

válasza:

Majd írd meg mit mondtak. Köszönöm
16/17 Hovarju 

válasza:

Hogy van a kislányod? Mi baja volt?
17/17 A kérdező kommentje:
2 napot bent voltunk a kórházban,azóta már kutya baja.Napszúrást kapott.De nem volt láza egyáltalán így nem is gyanakodtam rá.Aztán a kórházban már hányt is szegénykém,ezért 2 napot bent tartották a kiszáradás miatt.
2018. jún. 12. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!