Azért kell büfiztetni a babát, hogy bukik e? Ha nem ette túl magát akkor ugye nem bukik, de akkor honnan tudom meddig kell büfiztetni? Hogy van ez?
Azert kell bufiztetni, hogy a levego jojjon ki amit lenyelt.
Nem a jollakatosagol fugg, hogy bukik-e.
Vannak babak akik szinte mindig buknak vissza etelt, es vannak babak akik szinte vagy soha.
Addig kell bufiztetni amig a levego ki nem jon ami fesziti a hasat.
Azért kell büfiztetni, hogy kijöjjön a levegő, hogy ne fájjon a hasa, mert ha felül nem jön ki a levegő, kijön alul és akkor hasfájást okozhat neki.
A kisbabáknak még nem zár úgy a gyomorszájuk, ezért fordulhat elő, hogy visszabukják a kaját, de más oka is lehet, pl. reflux.
Addig kell büfiztetni, amíg a levegő ki nem jön, nálunk 1-2 büfi szokott lenni. De mikor még nagyon pici volt, nem mindig sikerült. Én nem szerettem a vállamra tenni, úgy lógott ott. Én a mellkasomra fektettem és kicsit hátradőltem, úgy ültem az ágyban, ez vált be. Álatlában 1 nagy büfi volt, aztán esetleg még 1 pici is.
Most már 4,5 hós múlt és kicsit sétálunk vele, akkor jön ki a leghamarabb.
De a babák már egész pici kortól tudnak hason büfizni. Én így altattam, mert pár hétig fájt a hasikája és így biztos kijött a nem kívánt levegő, alvás közben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!