Csak az én lányom szerti a szódavizet, vagy másé is? 15 hónapos
Figyelt kérdés
Ha meghallja, hogy valaki szódát tölt(rendelni szoktunk szódát,szifonosat) ezerrel rohan ki a konyhába és kér belőle.
Egyáltalán nem zavarja, hogy szénsavas.
Nem tudom mennyire jó ez neki?
2010. jún. 15. 15:16
1/8 anonim válasza:
Én 16 hónapos nagy fiam is szokott inni,viszont minden egyes kortynál olyan képet vág,hogy kész vagyok nagyon mókás :),nem is iszik belőle sokat csak pár kortyot
2/8 anonim válasza:
Hosszútávon nem jó a fogacskáknak...
3/8 anonim válasza:
Szia!
Egyáltalán nem jó a babádnak!
Sem a gyomrának sem a fogacskáknak!
Még a felnőtteknek sem ajánlatos a savas víz!!!
4/8 anonim válasza:
Szia!17 hós a lányom,szénsavasat még nem ivott.
5/8 anonim válasza:
Én kisfiam is "szereti" gondolom azért mert az olyan "felnőttes"! :) pár kortyot engedek semmi baja nincs tőle. :) Ha engedném kávézna is,cikória tejes kávét időnként iszik,de szigorúan kávéscsészéből :)
6/8 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem jó neki!Se a pocakjának,se a fogának!
7/8 anonim válasza:
Mi is adtunk már néhányszor pár kortyot -alkalmanként. Elég érdekes fejet vág tőle, de ennek ellenére kérne többet is.... :) De inkább babavizet kap :)
8/8 A kérdező kommentje:
Nem szódát iszik (DM-es lógatós gyerekteát) de mindig belekóstol.
2010. jún. 15. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!