Minden egyes fogacska kijövetele így megviseli a babákat?
Lányom a 11. fogát növeszti most. Neki az első kettő nagyon megviselős volt, volt, hogy sikított fájdalmában. Gondolom, mert előtte ilyet és ott nem érzett. Aztán a felsőket már könnyebben vette, bár hisztis volt és nyűgös, és azt hitte, ha a közelemben van, csillapul a fájdalom, így egy-egy éjszakát mellettem töltött. Az első rágófog kijövetele ismét kellemetlen volt, éjszaka többször felsírt. Volt kétszer olyan alkalom, hogy 3-3 napig nurphen/panadol-lal aludt, plusz kenegetem még most is fekvés előtt az inyét a dentinox-szal.
Most egyszerre 3 rágófoga jön, de én úgy vettem észre, hogy azon kívűl, hogy nyűgösebb nem olyan vészes.
Gondolom ez is egyén függő, szerintem nem olyan necces nálunk, mint ahogy hallom másoktól, hogy sorozatban kelnek éjszaka a picihez.
Elvileg a hátsók ugye nagyobbak, jobban viselik őket, nálunk (kopp-kopp) szerencsére mégsincs így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!