A babákat minden oltás megviseli/heti, vagy csak a 2
hónapos?
Figyelt kérdés
Lehet buta kérdés, de azért érdekelne. továbbá, minden oltásra általában ugyanúgy reagálnak? mi nem régen kaptuk meg a 2 hónaposat és Hála Istennek, csak egy kis hőemelkedés volt és aluszékonyság. számithatok arra, hogy a 3 hónapos oltásnál is igy lesz vagy inkább készüljek fel, hogy lehet másképpen fog regaláni arra?
2011. szept. 26. 12:52
1/7 anonim válasza:
az én gyerekeimet nem viselte meg semelyik oltás, pedig nem csak a kötelezőket kapták meg
2011. szept. 26. 12:53
2/7 anonim válasza:
Szia!Nekem például egyik gyerekem se lázasodott be nem is lett hőemelkedése.Minket a 15 és 18 hós oltással riogattak,hálistennek semmi:)Oltás után borogatás,lázkúp,hogy hogy reagál azt igy előre nem lehet tudni.
2011. szept. 26. 12:55
3/7 anonim válasza:
Az első oltás nálunk is hőemelkedéssel párosult, de a 3 hós oltásnál semmi sem volt szerencsére. Inkább csak érzékeny volt a lába az oltás helyén és kicsit borogatni kellett. De jól viselte a kisfiam!
2011. szept. 26. 12:56
4/7 anonim válasza:
Első oltásnál pici hőemelkedése volt a kisfiamnak és egész nap aludt.Másodiknál már lázas volt és nyűgös,sírós 2 napig.
2011. szept. 26. 13:00
5/7 A kérdező kommentje:
Akkor jó. Én már az oltást megelőző héten arra készültem, hogy 4 napig nem fogok aludni, hogy egyfolytában sirni fog a babám, hogy nem tudom megnyugtatni, hogy láza lesz stb... (a védőnő mondta, hogy készüljek fel lelkiekben), ahhoz képest, már az oltást követő fél órában megtudtam mosolyogtatni és ugyanolyan volt,mint szokott lenni, kicsi hőemelkedéssel, de egy fél kúp azon is segitett. remélem a többi is igy fog menni.
Köszönöm a válaszokat!
2011. szept. 26. 13:01
6/7 anonim válasza:
A most 20 hónapos kislányomat az eddigi oltások közül csak a 15 hónapos viselte meg. Akkor 10. napra belázasodott, holott addig még hőemelkedése sem volt. Akkor kettőt kapnak. 1,5 évesen is kettőt kapott (egyik nem kötelező-az agyhártya gyulladás elleni), mégsem lett semmi baja.
2011. szept. 26. 13:12
7/7 anonim válasza:
igazából bármelyik megviselheti. mivel mindig legyengíti a szervezetét az oltóanyag.
minket egyik sem viselt meg, még a 15 hós sem.
néha az oltás helye fájt neki. (legjobban a 18 hós, mivel akkor nagyon tiltakozot, és megfeszítette az izmát, így be is lilult neki, estéra nagyon fájt)
én annyit tettem, hogy oltás után, este mindig óvatosan szoptattam meg fektettem, hogy ne nyomjam meg a combocskáját, mert azért az érzékeny volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!