Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a teendő, ha 5 hónapos...

Mi a teendő, ha 5 hónapos babám már 5 órája nem evett? Ilyenkor fejjek 3 óránként?

Figyelt kérdés
Csak anyatejes.Utoljára 9:30-kor evett. akkor is csak szöttyögött a cicin.azóta már aludt 2 órát, illetve 20 percet volt fent és folytatta az alvást. már mostanában többször észrevettem, h nem szívesen eszik, de kifejezetten jókedvű, nem látom h baj lenne. Mi lehet az oka? És 3 óránként fejjek ki egy nagyobb mennyiséget? Vagy mit tegyek? Sosem ébresztettem, mert úgy gondolom, h szól ha éhes (eddig szólt is!)
2010. jún. 15. 14:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Az én babám 5 hónaposn 5 óránként evett, igaz ő akkor már kapott mást is az anyatejen kívül. Ne erőltesd, szól, ha éhes lesz.
2010. jún. 15. 14:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Biztos szól, ha éhes. Szerintem, ha már érzed, hogy feszül a cicid, akkor fejj le egy picit és nagyon vigyázz, be ne durranjon, mert az szörnyű!!
2010. jún. 15. 14:11
 3/4 anonim ***** válasza:

A kereslet kínálat akkor tud igazán beállni, ha nem fej az ember, hanem a baba eszik, amikor kér. Viszont egyet értek az előttem szólóval, ha kellemetlenül feszesnek érzed a melled, akkor annyit fejj le, hogy már ne feszüljön. Akkor minden rendben lesz.

Jó kis alvókája van! :o)

2010. jún. 15. 14:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én fiam is kevesebbet eszik, és sokat alszik mostanság. Én nem szoktam ilyenkor 3 óránként fejni, csak akkor ha már nagyon feszül.
2010. jún. 15. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!