Miért nem akar az orvos kiegészítésként tápszert felírni? És miért erőlteti azt hogy "csak" szoptassak? Milyen tápszert vegyek ha nem ír a doki semmit?
Figyelt kérdés
3hós a kislányom,korához képest elég nagy és nagy súllyal is született. Mindég nagyon sűrűn szopizott,éjjel is sokat kér enni. Mostanában már tényleg nem elég neki a cici. Állandóan az öklét rágja,elég nyűgös sokat sír. Hiába kértem a dokit hogy írjon fel valamit,mert szerintem nem elég neki a tejem. De mindég azt mondta hogy gyarapszika súlya nem kell.2010. jún. 15. 13:31
11/16 anonim válasza:
A Ha tápszert is ki kell hogy adják recept nélkül. Ha nem akrják, mondd meg, hogy igenis kiadható, nem vényköteles és azt kéred. Csak azért szoktak szívózni, mert általában nagyon pici babáknak adják, és jobb szeretik ha orvos mondja rá az áment. Nem mintha ők jobban tudnák melyiket fogadja el a babád, max kipróbáltatnak többet, ha az egyik nem jön be. Én a Bebát ajánlanám, mert viszonylag jó íze van, vagy a milumilt, ha a Bebe nem jön be, de mindenképp HA. Mielőtt valaki leugatna, én is recept nélkül vettem meg, és először nem akarták kiadni, de addig rágtam a gyógyszerész fülét, hogy ezt nem teheti meg, hogy végül duzzogva kiadta. Máshol meg egy szót sem szóltak.
12/16 anonim válasza:
A HA-s tápszert is meg lehet venni receptre, csak drágább. Csak azért, mert nincs recepted, még adnak HA-s tápszert! Olyat vegyél, ha már mindenáron adni akarsz neki.
15/16 anonim válasza:
így van, kiadják a HA-sat is! szerintem is próbáld meg, hátha az a baja a babádnak.
vagy ha van lefejt tejed(azt mondod, van sok), akkor azt is adhatod szoptatás után, hátha nem szeret annyira szopni, vagy lusta:)
felháborítónak tartom, hogy az orvosod nem hajlandó receptet írni!
16/16 anonim válasza:
Ne adj neki tápszert!!!
Nálunk is dettó ez volt a helyzet!Állandóan az ökle a szájában stb.
Szinte egész nap,szó szerint cicin volt,pár hét és elmúlt nála a nyűgösködés! plusz lefejtem amit ő már nem szopizott ki és azt adtam neki pluszba,fejd a a melled,ha nem akar cicizni,mondom pár hét és minden jobb lesz nem fog már olyan sűrűn cicit kérni!És ez a meleg...... szerintem őt is nagyon megviseli!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!